kokoloko 0 Posted June 4, 2012 (edited) prevara Edited June 4, 2012 by kokoloko Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted June 12, 2012 sad ovaj bonus sto daju za Euro od 50 posto na uplatu nedaju igracima iz Srbije taman sam hteo da uplatim kod njih a ono corak Quote Share this post Link to post Share on other sites
mariobo11 2 Posted November 18, 2012 Jedna od najgorih kladionica u kojima sam se ikad kladio. Tečajevi su im užasni, razrada događaja još gora. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 28, 2012 Jedna od najgorih kladionica u kojima sam se ikad kladio. Tečajevi su im užasni, razrada događaja još gora. kvote su stvarno lose, ali imaju sve moguce sportove u ponudi... to je jedino da valja, ostalo jako lose Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted July 4, 2013 sve najgore o ovim smecarima Quote Share this post Link to post Share on other sites
baki30 4 Posted August 31, 2013 Ovako što se tiče Bet et home kladinice, ja sam na njoj već nekoliko godina. Kladonica ima jako niske kvote na favorite, ali ima kladioničara koji vole igrati protiv favorita i tu su kvote zadovoljavajuće. Što se tiče online igranja, mana im je jedan par. Nadalje, ako se malo potrudite svako malo dijele vaučere od razni magazina, zatim internet stranica pa lajkova na fejsu. No rigorozni su kad su u pitanju prevare. Puste te da igras i kad zatrasis isplatu neće da isplate, i objasne ti zasto. zato jedan račun i ne srljati i otvarati više. Moj kolega dobio preko 50 tisuća km i sve mu isplatili. Zato nisu prevaranti kad je ozbiljna igra u pitanju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
RedDevil 0 Posted October 5, 2013 Pozdrav ljudi!Evo ako zelite isprobati bet at home kladionicu, ovdje nude 5€ za sve koji se registriraju preko njihovog linka. Jest da je stranica na njemackom jeziku, ali nije se tesko snaci. Uostalom, postoji google translate za sve poteskoce. :Dhttp://www.wettnetzwerk.com/wett-bonus Quote Share this post Link to post Share on other sites
bergamo 7 Posted October 6, 2013 Kako god okrenes prelosa kladionica Quote Share this post Link to post Share on other sites
dejan55 14 Posted October 31, 2013 meni nisu htjeli isplatiti kažu da je više računa otvoreno sa mojeg računala a nije i više mi ne odgovaraju na email i zaključali su mi račun.Od tih smradova čim dalje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
RedDevil 0 Posted December 13, 2013 Pozdrav ekipa!Imam 14 vouchera za Bet-at-Home skupljenih sa razlicitih akcija sto znaci da netko na svo racunu moze iskoristiti njih vise, mozda ne sve ali sigurno 5 vazi za isti racun.Zainteresiran sam za razmjenu sa nekim tko takodjer ima vouchere koje ne moze iskoristiti na svom racunu ili mogu dati 4 vouchera za 10€ preko Skrilla.Pisite na PM ili mail: raikonen@net.hr Quote Share this post Link to post Share on other sites
RedDevil 0 Posted February 10, 2014 http://www.tennisbetsite.com/betdaq.html Quote Share this post Link to post Share on other sites