Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobro jutro , sretno svima :uredu:

Pa di si nam ti onaj dan si tu bio cijeli dan kada je bila nagrada i od onda te više ništa nema!!!

Osvojenu nagradu sam iskoristio za kraće putovanje preko vikenda pa nisam mogao biti aktivan na forumu :uredu:

Posted

Mirno more i pozdrav posadi broda.

Šta se događa sa Gbookers-om? Sjebali su nam igru, plaća za 6. mjesec još nije sjela. Biće nisu čuli onu narodnu:

"Debt who have, on Christmas is sad" (Ko je dužan i na Božić je tužan).

Posted

Ooo Ive ima jos do Bozica vremena :uredu: strpljen ~ spasen :uredu:

Ne znam zasto je u Supersportu na mec Blandin - Labadze, Blandin "teski" favorit 1.25 - 3.20

Covjek je odigrao 3 sluzbena meca na ch i atp turnirima.. i sva tri izgubio.. na ovim manjim itf futures-ima ima ok rezultate.. ovdje igra protiv Labadze-a koji vec neko vrijeme igra na ovoj podlozi.. relativno uspjesno.

Ako nista, ovo bi trebao dobiti na iskustvo http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif

(67-50) naprama niti jednom sluzbenom ch/atp mecu u karijeri na zemlji.. mislim da se isplati probati ;)

Posted (edited)

Od ostalih.. Bohli i Lapentti mi jako dobro izgledaju :uredu:

Golubev, Gremelmayr i za nesto jako jakooo sitno kontra hendi Fleishman..

Edited by m&m
Posted

Mirno more i pozdrav posadi broda.

Šta se događa sa Gbookers-om? Sjebali su nam igru, plaća za 6. mjesec još nije sjela. Biće nisu čuli onu narodnu:

"Debt who have, on Christmas is sad" (Ko je dužan i na Božić je tužan).

Meni je došla lova, vidi tamo u my account->new bonus offer

Posted

Šta se događa sa Gbookers-om? ... plaća za 6. mjesec još nije sjela..

Sve je sjelo. :uredu:

Samo treba znati potražiti i aktivirati na GB, a to piše na forumu i samo treba znati potražiti gdje je to na forumu. :uredu:

Posted

Ne znam zasto je u Supersportu na mec Blandin - Labadze, Blandin "teski" favorit 1.25 - 3.20

sad znam.. okrenuli su koeficijente .. i oni citaju forum :uredu:

Posted

večeras: RC Strasbourg vs Montpellier HSC

Ja mislim 1X za 1.3 bi trebalo uzeti, montpellier u zadnjih 15 godina samo ih jednom dobio, a odigrali su preko 20ak susreta međusobno

Posted

Meni je došla lova, vidi tamo u my account->new bonus offer

Sve je sjelo. :uredu:

Samo treba znati potražiti i aktivirati na GB, a to piše na forumu i samo treba znati potražiti gdje je to na forumu. :uredu:

Vama je meni ši(u)pak.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...