Tuto Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Dobro jutro! Danas u nove pobjede preko US Opena. Do 29.08. prijaviti se možete ovdje i sljedeći mjesec natjecati na H2H - Bet-at-home.com. Uspješan dan! Tuto
sirec Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Jutro ne znam dal ču naveče kaj odigrat carling je nepredvidljiv a u UEFA ti koji igraju danas več su si osigurali plasma, pa če verovatno nastupit sa čudnim timovima (osim Grka). odlučit ču ak pravovremeno saznam sastave Barse i Juve puno uspeha svima
sirec Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Jutro ne znam dal ču naveče kaj odigrat carling je nepredvidljiv a u UEFA ti koji igraju danas več su si osigurali plasma, pa če verovatno nastupit sa čudnim timovima (osim Grka). odlučit ču ak pravovremeno saznam sastave Barse i Juve puno uspeha svima Bolje da ne pišem u žurbi mislio sam Cham ne UEFA
baptista Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Bolje da ne pišem u žurbi mislio sam Cham ne UEFA ...bitno je da smo se razumjeli jel?! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif ..nego što se tiče tog US opena i opcenito tenisa ja mogu samo u nove gubitke.. ..inace dobar dan svima!
Suhi Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 ..nego što se tiče tog US opena i opcenito tenisa ja mogu samo u nove gubitke.. Nisi jedini kaj se toga tiće al kaj možemo i to se bude jednog dana promjenilo. Evo par prijedloga tenisa: DeVoest @ 1.45 Alves @ 2.00 Kanepi @ 1.50 Bacsinszky @ 2.50 Kudryavtseva @ 1.60 Ko voli nek izvoli.
sirec Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Kanepi @ 1.50 Bacsinszky @ 2.50 Kudryavtseva @ 1.60 Ko voli nek izvoli. Nema problema uzimam,več sam uzeo Tuti...N.Farum,pa prošlo
baptista Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 mda ja sam uzeo danas neke tipa Berdych i Hantuchova i naravno izgubio..mah nemam volje igrati taj tenis užasno me živcira ne pamtim kad sam zadnji put digo na njemu neku kintu...
Recommended Posts