Tuto 157 Posted August 26, 2008 Dobro jutro! Danas u nove pobjede preko US Opena. Do 29.08. prijaviti se možete ovdje i sljedeći mjesec natjecati na H2H - Bet-at-home.com. Uspješan dan! Tuto Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted August 26, 2008 Jutro ne znam dal ču naveče kaj odigrat carling je nepredvidljiv a u UEFA ti koji igraju danas več su si osigurali plasma, pa če verovatno nastupit sa čudnim timovima (osim Grka). odlučit ču ak pravovremeno saznam sastave Barse i Juve puno uspeha svima Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted August 26, 2008 Jutro ne znam dal ču naveče kaj odigrat carling je nepredvidljiv a u UEFA ti koji igraju danas več su si osigurali plasma, pa če verovatno nastupit sa čudnim timovima (osim Grka). odlučit ču ak pravovremeno saznam sastave Barse i Juve puno uspeha svima Bolje da ne pišem u žurbi mislio sam Cham ne UEFA Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted August 26, 2008 Bolje da ne pišem u žurbi mislio sam Cham ne UEFA ...bitno je da smo se razumjeli jel?! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif ..nego što se tiče tog US opena i opcenito tenisa ja mogu samo u nove gubitke.. ..inace dobar dan svima! Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted August 26, 2008 Dobar dan i puno uzivanja u US openu Share this post Link to post Share on other sites
Suhi 0 Posted August 26, 2008 ..nego što se tiče tog US opena i opcenito tenisa ja mogu samo u nove gubitke.. Nisi jedini kaj se toga tiće al kaj možemo i to se bude jednog dana promjenilo. Evo par prijedloga tenisa: DeVoest @ 1.45 Alves @ 2.00 Kanepi @ 1.50 Bacsinszky @ 2.50 Kudryavtseva @ 1.60 Ko voli nek izvoli. Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted August 26, 2008 Kanepi @ 1.50 Bacsinszky @ 2.50 Kudryavtseva @ 1.60 Ko voli nek izvoli. Nema problema uzimam,več sam uzeo Tuti...N.Farum,pa prošlo Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted August 26, 2008 mda ja sam uzeo danas neke tipa Berdych i Hantuchova i naravno izgubio..mah nemam volje igrati taj tenis užasno me živcira ne pamtim kad sam zadnji put digo na njemu neku kintu... Share this post Link to post Share on other sites