Tuto 157 Posted August 27, 2008 Dobro jutro! Jučer su dva natjecatelja odigrala par Alania - S.Energia Belgorod (2. ruska liga) - X2 sa tečajem (4.42/3,95). Ne vjerujem da je par slučajno izabran, već je negdje nešto procurilo, a tu informaciju su mogli i na ovom forumu podijeliti, pa tko želi neka isprati par. Isto se dogodilo i Zrinjskim prošli vikend. Toliko o solidarnosti forumaša ovog foruma. Do 29.08. prijaviti se možete ovdje i sljedeći mjesec natjecati na H2H - Bet-at-home.com. Uspješan dan! Tuto Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted August 27, 2008 Dobri dan... svima sretno danas! Zrinjski prošli vikend je jednostavno bio samo value bet, gdje je jedna od dvi najbolje ekipe u BIH igrala u gostima utakmicu protiv najslabije momčadi u ligi! Na neutralnom terenu i uz normalno suđenje rezultat bi bio minimalno 4:0 za Zrinjski! Kladionice su jednostavno previše uzele u obzir taj domaći teren i domaćinsko suđenje! Inače utakmica je bila otvorena potpuno uz puno prilika na više strana i vrlo je lako mogla biti i pobjeda domaćina, Zrinjski se čak i provukao... sve u svemu par za ulog 5/10 kao što sam i napisao! Nije nikakvih procurivanja informacija bilo.... Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted August 27, 2008 A za Alania - S.Energia Belgorod čekamo kolegu Perkana da se očituje Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted August 27, 2008 A za Alania - S.Energia Belgorod čekamo kolegu Perkana da se očituje Pozdrav svima i da odmah objasnim: Na jednom srpskom sajtu ( da ga ne reklamiram vec ako nekog interesuje mogu mu poslati PM ) gde se prate analize i statistike video sam jedan zanimljiv mec gde Alania u zadnjih 7 meceva ima samo 1 pobedu dok gosti u isto vreme nisu izgubili ni jedan mec.To me je privuklo i zato sam to igrao. Inace ja sam to i ranije napominjao da mnogo ne verujem u dojave pa to i ne shvatam ozbiljno.Vise volim da odigram nekoliko parova od 1,4 - 1.8 kvota ( to se vidi i po mojim igrama na listicu dana ,pa koje hteo mogao je na vreme da odigra). Da zakljucim ovo je bio cist statisticki pogodak a verovatno i sreca koju zelim svima na forumu. Pozdrav iz Kikinde Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted August 27, 2008 Da se javim i ja,pa bilo je govora odnosno cilj ovoga cafea je da se lijepo pozravimo što i činimo(doduše nekako ns je opet sve manje) ali i da eventualno nešto predložimo i prokomentiramo...ja da imam neku informaciju ispalio bi je bez problema ionako navedem parove nakon što ih odigram..ali mene ne ide pa ne ide.. ..btw jucer od 7 listica pogodio samo jedan,eto toliko od mojega pogađanja..ulozio preko 30€ a zaradio 7..hahaha da nije smiješno bilo bi tragično!! ..e sad ajmo prijedlozi insajderi i dojave na sunce!!! Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted August 27, 2008 Evo jedne "dojave": Partizan i Dinamo idu u LS. Naravno , ovo je samo zelja jednog navijaca . Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted August 27, 2008 hahaha Partizan možda i ode pošto ima 2-2 ali Dinamo nema izgleda..ali opet imaju muda bahatit se i najavljivati LP 100%... Share this post Link to post Share on other sites
Suhi 0 Posted August 27, 2008 Pozdrav! Jučer pogodim na US Openu iznenađenja, a fulam zicere. Ali evo opet par prijedloga za US Open: Benesova @ 4.10 Parmentier @ 6.00 Murray J./Huber L. @ 1.50 Coetzee/Wassen @ 1.45 LP: Arsenal @ 1.20 Basel @ manje od 3 gola @ 1.70 Slavia @ 1X @ 1.50 Sretno !! Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted August 27, 2008 Veče nadam ,da ste danas imali puuuuno i http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif ja prekasno do računala,za nešto pametno pa danas samo gledam drugoa poluvremena ,a ono je dobro da osim pozdrava i vremena guknemo i nešto drugo pogotovo o klađenju. laku noč i lepo sanjajte Share this post Link to post Share on other sites