Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobar dan.

Jedna zanimljivost sa jucerasnjeg takmicenja u Expekt.com ligi.

Od 36 predloga cak 26 je proslo ,9 promasaja i jedan ponisten.Sjajno je to oko 75%.

Samo da nastavimo tako .

Sretno.

:nije:

Posted

Dobar dan i sretno svima!

:nije:

p.s. Sad na ovoj novoj Operi kad radim "paste" sa skripte...onda mi ne radi bas najbolje pa su mi zato postovi u natjecanju razvaljeni...

Posted

Dobar dan!

Vidim danas puno kup utaknica u ponudi kladionica, a to znači iznenađenja pa ćemo probat nešto skemijat.

Sretno u odabiru parova!

Posted

Evo par parova na blef:

Trinec : Sigma Olomouc @ tip1 @ 4,50

Viktoria Otrokovice : Zlin @ tipX @ 5,50

Odra Wodzislaw : Polonia Bytom @ tip2 @ 4,00

Real Sociedad : Real Zaragoza @ tip2 @ 2,65

Kraluv Dvur : Bohemians Prague @ tip1 @ 6,50

Israel : England @ tip1 @ 1,25

Latvia : Macedonia @ tip1 @ 1,30

neki sistem 2 ili 3 od 5 + 2 fixa za 100kn

Posted

p.s. Sad na ovoj novoj Operi kad radim "paste" sa skripte...onda mi ne radi bas najbolje pa su mi zato postovi u natjecanju razvaljeni...

Ovo stvarno ne razumijem. Ja radim sa Operom od kada je Opera postala Operom pa mi se takve stvari ne događaju. Zar ne znaš sam podići redove u prozoru kada kopiraš i postaviš par? Kakve veze ima Opera s time i sa skriptom? :nije:
Posted

Da li mi možete pomoći oko prijevoda? Forumaš jednog foruma je napisao analizu susreta Letohrad-Jablonec (kup utakmica) na engleskom. :nije:

Letohrad-Jablonec 97

Sorry we english is not easy. Company setout thereto meetings booking warehouse what prompts with choice of citizenship +1,5 to master is not mutes 100%. are not corporate weaker whereas when voiced corporate ex Jablonca that goblet meeting is not chief not calculate that wished today velvet

Eto, i toga ima.

Posted (edited)

Pozdrav svima..i sretno na podrucju klađenja..

..evo moj jedan navijački tip... :nije:

Lokomotiva-Istra1961 2 @ 2.50(Fortuna)

Edited by baptista
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...