Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobro jutro radnici, seljaci i poštena inteligencijo.

Evo sam ja okrenio, uvećao i digao one nagrade sa Gamebookersa i taman mi je došlo za registrirat auto. Ovim putem bi se zahvalio organizatorima, moderatorima, administratorima i svim natjecateljima. Zanimljivo da mi je isplata na PBZ debitnu deviznu karticu sjela za nekoliko sati, puno brže nego na Moneybookers.

Danas bi narodi zapadnog Balkana koji u regati jure prema euroatlanskim integracijama mogli napravit čuda u kvalifikacijama. Poredak po težini protivnika: Makedonija, Srbija, Slovenija, Hrvatska, Crna Gora a Bosna je najveći favorit protiv Estonije.

Navodno će Englezi odigrat u sredini sa J.Cole-Lampard-Barry-Becham http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif, a naprijed igra isluženi Heskey. Tragedija za toliku zemlju da igra sa 3 mediokriteta i ofucalim plajbojem u sredini. Morali bi mi ovo večeras dobit.

Posted

Dobar dan i sretan odabir parova za danas, a evo par mojih prijedloga:

Portugal, BiH, Hrvatska 1X, Slovenija 1X, Crna Gora 1X, Bjelorusija

Pozdrav !

Posted

Dobar dan!! Danas kvalifikacije.

Srbija protiv ranjene Francuske. Pošto Srbija uvek dobro odigra protiv jakih reprezentacija, a biće pojačana nekim igračima iz mlade reprezentacije, a pošto se ti mladi uvek u klope u sivilo starijih, moglo bi se igrati X ili čak tačan rezultat 0:0.

Hrvati protiv Engleza. Englezi žele da se osvete i tu je šansa Hrvata . Po meni pobeda Hrvata , a rezultat

2:0 ili možda englezi i daju jedan gol - više od toga -TEŠKO.

SVIMA http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif

Posted (edited)

Danas u mom Kruševcu igraju Srbija - Švedska ( mladi) - prijateljska .

Ja neću moći da gledam jer RADIM, ali mislim da će Srbija pobediti.

Zadnji put kad su igrali - bilo je to baraž za zadnje EP. , tada su Šveđani u prvoj pobedili sa 3:0, a u revanšu je bilo 5:0 za Srbiju.

"Drago mi je što je odlučeno da se taj meč odigra u najfudbalskijem gradu u zemlji i to pred fantastičnom publikom. Kao i sve ostale i ovaj prijateljski meč shvatam veoma ozbiljno i nadam se da ćemo zadovoljiti ukuse navijača. To je i naša obaveza", rekao je selektor Krčmarević.

Pred takvom publikom samo kec dolazi

Edited by micha
Posted (edited)

Danas u mom Kruševcu igraju Srbija - Švedska ( mladi) - prijateljska .

Ja neću moći da gledam jer RADIM, ali mislim da će Srbija pobediti.

Zadnji put kad su igrali - bilo je to baraž za zadnje EP. , tada su Šveđani u prvoj pobedili sa 3:0, a u revanšu je bilo 5:0 za Srbiju.

"Drago mi je što je odlučeno da se taj meč odigra u najfudbalskijem gradu u zemlji i to pred fantastičnom publikom. Kao i sve ostale i ovaj prijateljski meč shvatam veoma ozbiljno i nadam se da ćemo zadovoljiti ukuse navijača. To je i naša obaveza", rekao je selektor Krčmarević.

Pred takvom publikom samo kec dolazi

..micha svaka čast,na vrijeme sam vidio ovaj post i u 30-oj minuti na live uzo ponuđeno po 2.40 koeficijentu..doduše nije neka para ali čovjeka veseli..

hvala lijepa!!

Edited by baptista
Posted (edited)

Dobro vece, pa neka veceras padnu Englezi i Francuzi ... *zaboravih Estonce i Holandjane pa i Irce

:nije:

Edited by PERKAN
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...