Tuto 157 Posted September 13, 2008 Dobro jutro! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Danas u ponudi poveći izbor nogometnih parova. Sretan i uspješan svima današnji dan! Tuto Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted September 13, 2008 Dan izgleda,da još svi slatko sanjaju ustaj vojsko i napred marš u nove pobjede Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted September 13, 2008 U moru nogometa, ipak evo par teniskih prijedloga... ;) Dame... Hantuchova @1.70, Rybarikova @ 1.60 i musketiri... Gasquet @1.55 Riba @1.40 i eventualno Mahut @1.55 sretno!! Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted September 13, 2008 Još nešto prijavljujem se na expekt pa če mi skoro sigurno trebati pomoč zato ustaj narode Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted September 13, 2008 Još nešto prijavljujem se na expekt pa če mi skoro sigurno trebati pomoč zato ustaj narode ..pa samo pucaj!! Bez ustručavanja tu smo da si pomažemo jel??!! ..inace dobar dan svima iako tmuran hladan i kišan..al ajde bolje i to neg ona neizdrživa sparina. Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted September 13, 2008 evo prvi problemčič registriram se ja na Expet dobijam koris. ID...itd,zakasnim na poštu faksirat kopije dokumenata,kaj je možda i dobro jer mi tek tad palo u tintaru,da sam se reistrirao na staru adresu a na ličnoj i VISA je na nova,na kojoj sam tek mesec dana kak da to popravim? Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 13, 2008 Dobar dan, A za kolegu sirec: ja sam im nedavno poslao e-mail poruku sa novom adresom i oni su to promenili. pozdrav i sretno svima Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted September 13, 2008 A naši reprezentativci se nadavali već u ovo dva dana, Jučer Pranjić dao 2 komada ali sve jedno nisu uspijeli pobijediti. A danas Su Olić pa Petrić donijeli veliki preokret za Hsv sa 2:0 na 3:2. I treba još spomenuti gol Križanca za 2:0. Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted September 13, 2008 evo prvi problemčič registriram se ja na Expet dobijam koris. ID...itd,zakasnim na poštu faksirat kopije dokumenata,kaj je možda i dobro jer mi tek tad palo u tintaru,da sam se reistrirao na staru adresu a na ličnoj i VISA je na nova,na kojoj sam tek mesec dana kak da to popravim? ..u svakom slučaju ako budeš imao problema a u što sam siguran da nečeš,sad kad imaš visu možeš se kladiti u bilo kojoj on line kladionici,između ostalih bi ti preporučio bet365 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted September 13, 2008 Hvala na ponuđenoj pomoči emajl sam polsao a ostalo čemo u ponedejak jer nemam mogučnosti slanja kopija dokumenata osim preko pošte,a sigurno da ču pogledat kaj nude ostale kladione,pa da ne igram takve gluposti,jer ne mogu igrat solo(mož mislit kolko su veče mogučnosti da fulam) Cork-Derry02,90a dodajemBohemians/0,5 21,22Dundalk/0,5/ 21,12 Share this post Link to post Share on other sites