Jump to content

Recommended Posts

Posted

BATE Borisov. Dignit će kladionice i država kesu a sutra će u novine bit naslov:

"Najveća hrvatska luka-Lukašenko!"

Sretno svim kockarima danas a vi koji ste uz more upozorenje da ne idete kasno na kupanje jer je za smrznit nego treba ići ranije dok još ima sunca.

Posted

Narode uspijelo mi je uč u Bet.at-home (sa expektom,ču dalje da probam kasnije)

odma kad sam uplatio 50 oni meni 83 na kladionički račun

......nego nek mi neko kaže, kopije dokumenta sam metnuo u outlook exspress-lokalne

mape jel to pravilno ,da jim kasnije kad zatraže pošaljem? :nije:

Ako si na bet-at-home uplatio putem kreditne - ne trebaju ti kopije dokumenata. I što pre da uložiš i to uspešno 215 evra(valjda sam lepo izračunao )

Pozdrav svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif

Posted

Dobar dan i evo mog pokusaja za LS :

Dinamo K -Arsenal 0-2 , x-2

Juventus-Zenit 0-2 , x-1

M.Junajted - Viljareal 0-2 , x-x

Lion -Fiorentina x

Porto -Fenerbahce 1 , 1-1

Real -BATE 2+ 1 pol

Seltik -Alborg 1

Steaua - Bajern 3+ ,2-2

Sretno svima

:nije:

Posted (edited)

Dan :nije:

polako dečki, kaj znači 215 eu

zašt da jih što prije uložim?

pa da bi mogao da podignes pare - moras da obrnes bonus koji si dobio 3 puta,

ulozio si 50 , na 33 si dobio bonus 100% - znači 50 + 33 = 88

33+33= 66X3= 198+17(onih sto je ostalo od 33 do 50) = 215 evra da ulozis na kvotu veću od 1.50 . na combo i singl opklade.

Edited by micha
Posted

ja ću ovo uzet

Bilo bi lijepo do tebe da si poučio neuk puk o tipovima koje ćeš odigrati i u kojoj se kladionici mogu pronaći.

Ovako .... :nije:

Neka ti je sretno.

Posted

Bilo bi lijepo do tebe da si poučio neuk puk o tipovima koje ćeš odigrati i u kojoj se kladionici mogu pronaći.

Ovako .... :nije:

Neka ti je sretno.

Kladionica je Germaniasport, igrao sam redom:

Real-BATE da će biti 4 ili 5 golova na utakmicu

Steaua-Bayern pobjeda Bayerna u drugom poluvremenu

Juventus-Zenit pobjeda Zenita

Nadam se da je bolje http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif

Posted

pa da bi mogao da podignes pare - moras da obrnes bonus koji si dobio 3 puta,

ulozio si 50 , na 33 si dobio bonus 100% - znači 50 + 33 = 88

33+33= 66X3= 198+17(onih sto je ostalo od 33 do 50) = 215 evra da ulozis na kvotu veću od 1.50 . na combo i singl opklade.

čekaj, ne mogu da shvatim sa čim ,da ga skratim...kak da uložim 215 eu,kad sam uložio 50 a oni dodali 33 znači na računu

83 znači bonus 33 (da moram igrat 3x33 još ajde)Molim te razjasni nemam puno vremenapa mi puno toga nije jasno

help :nije:

Posted (edited)

čekaj, ne mogu da shvatim sa čim ,da ga skratim...kak da uložim 215 eu,kad sam uložio 50 a oni dodali 33 znači na računu

83 znači bonus 33 (da moram igrat 3x33 još ajde)Molim te razjasni nemam puno vremenapa mi puno toga nije jasno

Ne moras odjednom ulozit 215 eur (logicno, kad ti nisu niti na racunu)

nego je bit u tome da ukupan zbroj oklada (ali samo one gdje si se kladio na kvote od 1.50 i vece) bude tih 215 eura.

npr. bubam bzvz. danas se kladis sa 15 eura na neki par @1.50, a oklada ti bude dobitna..

mozes si od tih 215 "oduzet" ovih 15 eura uloga.. i tako dalje sve dok ukupno ne ulozis tih svih 215 eurica..

ukupan zbroj je bitan ;)

tek onda ces moci podignuti novce ;)

a sad ne znam, cini mi se da na nekim kladionicama postoji i vremensko ogranicenje u kojem treba"okrenuti" te bonuse

8samo se sad ne mogu sjetiti tocno koje.. GB mozda..) znam da se tu na forumu to spominjalo..

jer se i ove nase nagrade na natjecanjima na on line kladionicama karakteriziraju kao bonusi..

(nek mi netko pomogne... memorija mi je na kraju.... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif

Edited by m&m
Posted

Ti svojih 50 evra možeš podignuti kad te god volja, ali tih 33 moraš okrenuti da bi digao. Ti sa igranjem okrećeš taj bonus i ne trebaš žurit. Ako je veća cifra a ne ovih 33 EUR-a onda se to brzo može okrenit da se nađe neki par 4-5 dana unaprijed i koji je tek počeo padat. Onda se na dan utakmice uzme kontra i tako budeš na svome ili malom gubitku a cifra okrenuta.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...