Jump to content
Sign in to follow this  
ivemali

24.09.2008. - Srijeda

Recommended Posts

Kad čovjek ima viška vremena onda mu padaju na pamet razne perverzije, recimo ispratit kolo talijana.

Posted Image

Sastavi

AC Siena - UC Sampdoria - neugodan par, domaći bi htjeli do prve pobjede kući, gosti razbili slabi Kaunas u UEFA Kupu, nakon toga ih blokirao Chievo kući. Sampdorija je puno jača, meni se sviđa 2 AH(0) 3/10. Trenutno 1.91 na Expektu ali bi moglo još skočiti.

Reggina - AC Milan - Reggina je trenutno najgora u ligi. Osjeća se pad nakon odlaska Modesta i Amorusa. Milan izgleda izlazi iz krize i ovo mu je savršeni protivnik sada. Interesantno da svake godine razmjenjuju bodove već kako kome treba. Tako je Reggina dva puta ostala u ligi pobjedama nad Milanom, dok je lani Milan jurio Ligu Prvaka i dobio 1:0. Opet očekujem malo golova jer će Reggina pokušat odigrat tvrđe od Lazija nekidan. under 2.5 goals 5/10 1.85 Expekt.

SSC Napoli - US Palermo - Dobra kadrovska politika u Napulju se sve više vidi. Nitko vrijedan ne odlazi, ne kupuje se svašta, već 3-4 igrača svake godine. Ne sjećam se zadnje loše Napolijeve utakmice (ni poraza) a kvota je velikih 2.1. Razlozi za to su ozljeda Lavezzija, te prazne "curve" do kraja 10.mjeseca zbog nereda u Rimu. Santacroce ima crveni, Maggio će početi na klupi a na njegovom mjestu meni odlični Mannini. Vraće se Hamsik. Trener Palerma Ballardini konačno složio ekipu i protiv Genoe su bili jedina ekipa na terenu. Vrijeme je za kiks domaćih ali po meni je value sada na domaćima, dakle 1 AH(0/-0.5) 5/10 1.78.

S.S. Lazio - ACF Fiorentina - neke promjene u obrani Lazija nakon Milana a zaigrat će i Foggia. Ja ovo nikad ne igram pa znači no bet.

Juventus FC - Catania - Juventus nekompletan, nisu lako dobili na Sardiniji. Igra se srijeda-nedjelja pa ne vjerujem u veliku jurnjavu. Catania više od godine dana bez pobjede vani, ali su zato ovdje 11.05. odigrali 1:1 (Del Piero izjednačio u 87.) Tada je gol dao Martinez ali je on sada ozlijeđen. Što sad ovdje odigrat? Kvota za jedinicu mala, hendikep ne bih jer Juve ima sve undere i pobjede 1:0. Catanija ne daje gol opet rizik jer nema Buffona još 2 utakmice.

FC Internazionale - US Lecce - Mourinhu se neće svidjeti ako obrana primi gol a Lecce baš nema atomski napad. Najbolje Lecce ne daje gol ako se nađe negdje dobra kvota.

Genoa CFC - AS Roma - domaći se još uigravaju a nezna se ni prvih 11. Nakon dobre utakmice s Milanom rasulo u Palermu gdje su podbacili svi (osim Milita). Romi fali 4-5 igrača i s njima se nikad nezna pa je po meni ovo najbolje preskočiti. H2H dosada ukazuje na under 2.5.

Chievo Verona - Torino - Chievo borbena ekipa, otupili Sampdoriju prošlo kolo. Torino me neugodno iznenadio, fali tu puno toga, svake godine se mijenja puno igrača i nema igre. 1 AH(0/-0.5) 4/10 1.91.

Bologna - Udinese - nakon pobjede u Milanu domaći nisu napravili ništa. Bilo je lutanja u sastavu, ali su zadnju utakmicu u Firenci bolje odigrali. Nakon utakmice je bilo urlanja u svlačionici. Udinese je oštećen na utakmici s Napolijem, jači su od Bologne i moćniji prema naprijed. Ja odavno Udinese izbjegavam u širokom luku dakle nobet.

Atalanta - Cagliari - meni najinteresntnija utakmica ovo kolo. Atalanta je dobra ekipa, odličan trener i igra, jedino što realizacija nije baš najbolja. Cagliari je na dnu napola otpisan. Međutim oni nisu toliko loši koliko tablica pokazuje. Pogotovo dvije utakmice kući s Lazijem i Juve-om su mogli proći bolje. U sastav se vraća Conti u sredinu i mogli bi biti opasniji prema naprijed. Ovdje po tradiciji igraju dobro i value je po meni na njihovoj strani. 2 AH(+0.5/+1) 5/10 1.91 i Tip 2 2/10 5.75 sve kvote sa Expekt-a.

FT Atalanta 1 - 0 Cagliari :nije: -4.5

FT Bologna 0 - 3 Udinese

FT Chievo 1 - 1 Torino :nije: -2

FT Genoa 3 - 1 AS Roma

FT Inter Milan 1 - 0 Lecce

FT Juventus 1 - 1 Catania

FT Lazio 3 - 0 Fiorentina

FT Napoli 2 - 1 Palermo http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif +3.9

FT Reggina 1 - 2 AC Milan :nije: -5

FT Siena 0 - 0 Sampdoria http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif 0

Uloženo 24/Vraćeno 16.4/68.3%/

Edited by ivemali