gustav 3 Posted September 27, 2008 Gledajuci rezultat bilo je gusto... Vise mi je odgovarala pobjeda Ruskinje, al sam za svaki slucaj branila nesto sitno na Zheng kad je bio zadnji par na listicu, nije mi se dalo riskirati ;) svaka cast...barem neko danas da se pohvali dobitkom.. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif mi ostali smo ... Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted September 27, 2008 m&m koko je to love donio ovaj listić? kad me ide na bet-club natjecanjima nejde me na kladi. hebemu Bayern, pa i Herthu a i sve po spisku ... Bit ce bolje.. klasa optimist ;) (a sto da te ne ide ni na jednom.. zato pssst ) 65 eura.. ja super zadovoljna Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 27, 2008 Kako se u BiH diže lova: Laktaši - Zrinjski - 3:4 - 4,60 Modriča - Orašje - 0:0 - 6,00 Travnik - FK Sarajevo - 1:2 - 4,10 Sloboda - Borac - 0:1 - 9,00 Gdje ste sa dojavama kolege iz BiH? Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 27, 2008 Kako se u BiH diže lova: Laktaši - Zrinjski - 3:4 - 4,60 Modriča - Orašje - 0:0 - 6,00 Travnik - FK Sarajevo - 1:2 - 4,10 Sloboda - Borac - 0:1 - 9,00 Gdje ste sa dojavama kolege iz BiH? 4 para a kvota "samo" 1018 ??? Share this post Link to post Share on other sites
Suhi 0 Posted September 27, 2008 Bit ce bolje.. klasa optimist ;) (a sto da te ne ide ni na jednom.. zato pssst ) 65 eura.. ja super zadovoljna da je meni tolko ja bi presto igrat kladu ovaj vikend nulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ali još ima nedjelja možda bude kaj. ovo sam odigro za sutra i ak ne uđe bar jedan neznam kad bude Manchester City X2 Valencia Nacional M. Kazan =6.04 x 5€ = 30€ Varteks Kaiserslautern Roma Bordeaux =6.80 x 5€ = 34€ i još sve na jedan listić uz ulog 1€ = 40€ Kaj bu bu, Nigdar ni tak bilo da ni nekak bilo, pak ni vezda nebu da nam nekak nebu ... Share this post Link to post Share on other sites