Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pravila natjecanja:

1. sudjelovati mogu svi registrirani članovi foruma

2. korisnik na startu dobiva 100 bodova s kojima dalje raspola

Posted

Nakon jučerašnjeg fulanog tipa, 2 trečine San Jose dobije, ali ne i prvu .. eh

Danas idem na sve ili ništa:

West Ham(T.R.)-FC Liverpool 14 - 0:1 6,50 SS

Ulog: 10

Očekujem tvrdu tekmu i pobjedu Liverpoola od 0:1

Posted

F/ Phoenix - LA Lakers x ( 20,0 )

Kladionica Favorit, početak iza ponoći

Iako je Phoenix bio veliki favorit prije prve utakmice, Lakersi su pokazali da se ( čak i bez nekog većeg Bryantovog ućinka ) mogu ravnopravno nositi s njima.

Mislim da Kobe ne mo

Posted

(26. apr, 20:45) Barcelona - Milan tip: prvo poluvreme x kvota:2.10 prema gamebookers-u ulog:10/10

Pozdrav svima, tri puta sam gadjao tacan rezultat i ni jednom nisam pogodio. Posto sam danas bez ideje evo jednog laganog tipa sa solidnom kvotom. Barselona ima samo gol prednosti iz prve utakmice i svesni su da to nije dovoljno za ulazak u finale. Deko se vratio u tim ali Xavi i Mesi i dalje nedostaju. Ronaldinjo je povredio nogu ali ce igrati veceras. Milanu nedostaju Cafu, Nesta ali ce Kaka biti spreman. U odbrani su spremni Stam i Kaladze. Milan ce pokusati da da gol sto je kasnije moguce da bi izborio produzetke a Barsa ce se cuvati za poslednjih 30 min. Jedano lagano poluvreme sa po kojom neiskoriscenom sansom.

Posted

Rijeka-Varteks 01

Mislim da Rijeka doma dobiva ovu kup-utakmicu gledajući dosadašnje njihove me

Posted

Colorado(3.ut.)-Dallas tip 2 2.45 @ SuperSport 23:55

dallas je dvije tekme zaredom gubil i i colorado vodi s 2:0 ako danas izgube nema šanse da se već vrate i da pro

Posted

Kopa Libertadores

River Plata-Korintijans tip 1-X HT/FT

kvota 15 Supersport

ulog 10/10

Susret dve veoma dobre ekipe, gde opet ocekujem da se na kraju zavrsi nereseno. sa druge strane ocekujem napade domacih na pocetku i jedan gol do poluvremena

Posted

dbujas ako ja dobro vidim ti si postavio par u 19 : 51 a utakmica počinje u 20 : 45...

ako nije ispričavam se...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...