Dwiz 65 Posted April 24, 2006 Pravila natjecanja: 1. sudjelovati mogu svi registrirani članovi foruma 2. korisnik na startu dobiva 100 bodova s kojima dalje raspola Share this post Link to post Share on other sites
amigaland 0 Posted April 25, 2006 Minuta prvog gola na utakmici. 1029 min/ Barcelona - Milan (izme Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted April 26, 2006 NOGOMET - POLUVRIJEME/KRAJ - LIGA PRVAKA FC Barcelona - AC Milan 0/1 4,50 Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted April 26, 2006 Nakon jučerašnjeg fulanog tipa, 2 trečine San Jose dobije, ali ne i prvu .. eh Danas idem na sve ili ništa: West Ham(T.R.)-FC Liverpool 14 - 0:1 6,50 SS Ulog: 10 Očekujem tvrdu tekmu i pobjedu Liverpoola od 0:1 Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted April 26, 2006 F/ Phoenix - LA Lakers x ( 20,0 ) Kladionica Favorit, početak iza ponoći Iako je Phoenix bio veliki favorit prije prve utakmice, Lakersi su pokazali da se ( čak i bez nekog većeg Bryantovog ućinka ) mogu ravnopravno nositi s njima. Mislim da Kobe ne mo Share this post Link to post Share on other sites
Dex Samurai 0 Posted April 26, 2006 (26. apr, 20:45) Barcelona - Milan tip: prvo poluvreme x kvota:2.10 prema gamebookers-u ulog:10/10 Pozdrav svima, tri puta sam gadjao tacan rezultat i ni jednom nisam pogodio. Posto sam danas bez ideje evo jednog laganog tipa sa solidnom kvotom. Barselona ima samo gol prednosti iz prve utakmice i svesni su da to nije dovoljno za ulazak u finale. Deko se vratio u tim ali Xavi i Mesi i dalje nedostaju. Ronaldinjo je povredio nogu ali ce igrati veceras. Milanu nedostaju Cafu, Nesta ali ce Kaka biti spreman. U odbrani su spremni Stam i Kaladze. Milan ce pokusati da da gol sto je kasnije moguce da bi izborio produzetke a Barsa ce se cuvati za poslednjih 30 min. Jedano lagano poluvreme sa po kojom neiskoriscenom sansom. Share this post Link to post Share on other sites
Vesna_SK 0 Posted April 26, 2006 Rijeka-Varteks 01 Mislim da Rijeka doma dobiva ovu kup-utakmicu gledajući dosadašnje njihove me Share this post Link to post Share on other sites
mitko 0 Posted April 26, 2006 FC Barcelona - AC Mailand tip x kv3,35 wetten.de ulog 10 Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted April 26, 2006 Colorado(3.ut.)-Dallas tip 2 2.45 @ SuperSport 23:55 dallas je dvije tekme zaredom gubil i i colorado vodi s 2:0 ako danas izgube nema šanse da se već vrate i da pro Share this post Link to post Share on other sites
kokanidja 0 Posted April 26, 2006 Kopa Libertadores River Plata-Korintijans tip 1-X HT/FT kvota 15 Supersport ulog 10/10 Susret dve veoma dobre ekipe, gde opet ocekujem da se na kraju zavrsi nereseno. sa druge strane ocekujem napade domacih na pocetku i jedan gol do poluvremena Share this post Link to post Share on other sites
Vesna_SK 0 Posted April 26, 2006 Rijeka-Varteks 01 tip 01, koef. 1.80, Hrvatska lutrija ulog 10 4:0 :o Share this post Link to post Share on other sites
dbujas 0 Posted April 26, 2006 barcelona-milan x @ 3.3 super sport Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted April 26, 2006 dbujas ako ja dobro vidim ti si postavio par u 19 : 51 a utakmica počinje u 20 : 45... ako nije ispričavam se... Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted April 26, 2006 Philadelphia(1.in.)-Colora sri 23:55 tip 1 - 3,10 SS Ulog: 10/10 Moj posljednji tip ovaj mjesec... Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted April 26, 2006 barcelona-milan x @ 3.3 super sport Da - malo kasniš - par minutica - vidi sa dwizom oće li ti priznat. Share this post Link to post Share on other sites