Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pravila natjecanja:

1. sudjelovati mogu svi registrirani članovi foruma

2. korisnik na startu dobiva 100 bodova s kojima dalje raspola

Posted

Middlesbrough-St. Bukurest 1 @ 2.0 SS

Iskreno pratio sam malo Middlesbrough !

Iako Steua ima bolje rezultate u predhodnim utakmicama, te nema izgubljene tako skoro .. mislim da je Midd spreman i da će ovo dobiti. Naime samo za to se i bori, zato je i izgubio od West Hama 0:1 u Cupu, a pobjedio ga 2:0 u lizi.

Posted

Edmonton-Detroit tip 2 2.30 (supersport supertip) 23:55

dallas i detroit su me zadnjih dana totqalno uništili i rekoh sam sebi da ću tipovati na njih tak dugo dok svaki ne pobjedi!!!

Ulog 10/10

Posted

(27. apr, 21:00) Middlesbrough - Steaua tip: tačan rezultat 1:1 kvota: 7.00 prema expekt-u ulog 10/10

Pozdrav svima, evo jos jednog mog pokusaja sa tacnim rezultatom da dodjem do bodova. Navijacki na x, jer objektivno Steaua nema kvaliteta da savlada Midlsbro na njihovom terenu a isto tako nesto ne gotivim engleze da bih tipovao keca. Domacin je u malo losijoj formi od gosta, bez neresene je cak 14 utakmica i mislim da je dosao red da odigraju taj x a jos ukoliko dodje 1:1 bice odlicno. Ukoliko ste gledali Midlsbro protiv Bazela mogli ste videti kako su pobedili. Posteno ali uz mnogo srece, sumnjam da ce ih sreca pratiti dve tekme za redom u kupu UEFA. Pozdrav svima od Deksa :wink:

Posted

FC Sevilla - FC Schalke 04

tip x kv.3.3 wetten.de

ulog 10

Vjerujem da ce Schalke izborit nerijeseni rezultat,sto bi im i godilo za prolaz ako bude golova.

Posted

Middlesbrough-St. Bukurest 01

tip 01, koef. 2.00, Hrvatska lutrija

ulog 10

4:2 :o

ovo je bilo zanimljivo, sa 0:2 u 20.-toj minuti na 4:2 do kraja.

Posted
Middlesbrough-St. Bukurest  1 @ 2.0 SS

Iskreno pratio sam malo Middlesbrough !

Iako Steua ima bolje rezultate u predhodnim utakmicama, te nema izgubljene tako skoro .. mislim da je Midd spreman i da će ovo dobiti. Naime samo za to se i bori, zato je i izgubio od West Hama 0:1 u Cupu, a pobjedio ga 2:0 u lizi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...