ivemali 2 Posted October 15, 2008 (edited) ..Buongiorno Italia gli spaghetti al deente, e un partigiano come presidentee... Ponuda sa expekt.com: Sat 08-10-18 18:00 ACF Fiorentina - Reggina 1.45 3.95 8.75 20:30 SSC Napoli - Juventus FC 2.65 3.00 2.85 Sun 08-10-19 15:00 Chievo Verona - Atalanta 2.35 2.95 3.25 15:00 Catania - US Palermo 2.65 3.00 2.85 15:00 Bologna - S.S. Lazio 3.35 3.10 2.25 15:00 Genoa CFC - AC Siena 1.90 3.10 4.60 15:00 US Lecce - Udinese 2.85 3.00 2.65 15:00 AC Milan - UC Sampdoria 1.45 3.95 8.75 15:00 Torino FC - Cagliari 1.90 3.10 4.60 20:30 AS Roma - FC Internazionale 3.25 2.95 2.40 "Probabili Formazioni" Prošlo kolo je bilo sjajno, to se ponovi 1-2 puta godišnje. Chievo Verona - Atalanta - druga zaredom kući, sa Fiorentinom dobro počeli utakmicu pa primili gol na paniku iz slobodnog udarca, malo poslije ostali sa igračem manje i gotovo. Atalanta 4:2 dobila Sampdoriju u lošoj utakmici punoj grešaka i sa lošim sucem. Doni konačno odigrao dobru utakmicu. Chievo igra dobro, i mada je na drugoj strani Del Neri koji je ovdje radio čuda kao trener, ja ću na žute. Tip 1 AH(0/-0.5) 5/10 1.97. Catania - US Palermo - derbi Sicilije bez gostujućih navijača. Domaći u nervoznoj utakmici u Reggini iščupali bod. Za ovu utakmicu dobili nekoliko igrača, ali izgubili Paoluccija koji je bio najbolji u Kalabriji i zabio gol. Palermo je odlična ekipa, igraju sve bolje i već su 4. na tablici. Juventusu uzeli bodove sa 5 njihovih bivših igrača (dvojica zabili). Catania 3 puta kući 1:0, igraju obranu, Palermo mi djeluje moćnije i ne vjerujem da će izgubit. Onu nesretnu utakmicu prošle godine su dobili 1:2. Ja ću tip X 3/10. Bologna - S.S. Lazio - domaći loši i nemoćni kod Intera. Fali nekoliko igrača a najviše bivši Lazijev igrač Mudingayi pa za ovu utakmicu mijenjaju sa 4-2-3-1 na 4-4-2 sistem. Previše se eksperimentira i nema igre. Lazio se mučio kući sa Lecce-om i jedva su probili bunker za 1:1. Vrlo loša igra na zadnjem gostovanju kod Torina. Nije Bologna puno igrački lošija od (precjenjenog) Lazija, vrijeme je da i oni nešto odigraju, tip 1 2/10 i tip 1 AH(0/+0.5) 4/10 1.97. Genoa CFC - AC Siena - Genoa je s Napolijem odigrala najbolju utakmicu prošlog kola a možda i prvenstva. Rano primili gol, okrenili utakmicu i na kraju izdržali sa igračem manje. Već su ovdje pali Milan, Roma i Napoli i sad je red na Sienu. Fali im 4-5 igrača, možda bude spreman Olivera. Siena dobila Romu 1:0 ne baš spektakularno, Maccarone sa nekoliko poteza riješio utakmicu. Mada mi ova utakmica malo smrdi, hendikep je na -0.75 pa ću ja na value bet tip 1 4/10. US Lecce - Udinese - dva odlična trenera u igri, domaći se skoro vratili sa 3 boda iz Rima, gosti loše počeli sa Torinom, ubacili u brzinu više i rutinski dobili utakmicu. Tu je Udinese znači za mene no bet. AC Milan - UC Sampdoria - na Sardiniji za Milan igrao isti sastav kao u derbiju (osim Bonera-Kaladze). Brazilci nepokretni, Ronaldinha stavili u mali džep, najaktivniji Ambrosini i "light" fašista Abbiati. U utorak u Tirani novi poraz 2:1, igrali su Ronaldinho, penzioneri i 3-4 juniora. Ovaj prvi je bio najbolji, zabio gol a 45 minuta je odigrao Nesta i to je dobra vijest za Milan. Sampdorija igra loše, puno grešaka u Bergamu, Mazzarri kaže da nisu u krizi. Fali im nekoliko igrača, igrat će 3-5-1-1, znači bunker pa na kontre, i to je ovdje već igrano puno puta. Brazilci igraju kvalifikacije, pa put nazad i ne vjerujem da će zabit više od gol-dva. Znači tip 2 AH(+1/+1.5) 4/10 1.8. Torino FC - Cagliari - domaćima nije priznat čisti gol u Udinama, dobro igrali 30 minuta i onda pali. Trener Cagliari-ja Allegri kaže da ni oni nisu u krizi a nisu dali gol 515 minuta. Protiv Milana Cossu je pravio razliku na terenu ali šta to vrijedi kad nema ko zabit gol. Slično kao u Genovi, i ovdje mi smrdi ali ovih 1.9 treba uzet, dunkve tip 1 4/10. AS Roma - FC Internazionale - za Romu puno loših vijesti a samo jedna dobra, vjerojatni povratak Tottija. Opet traljavi na gostovanju, ne mogu zabit, u obrani propuštaju, 2 crvena kartona i sad je problem u sastavu. Inter igra koliko im treba, vraćaju se Materazzi i Maxwell. Stavljeni su kao favoriti, večernja je utakmica, tko zna što će filozof na Interovoj klupi sad smislit, znači ovo je bolje samo gledat. Anticipi: ACF Fiorentina - Reggina - domaći dosta spretno prošli Chievo i dobili vani nakon 4 mjeseca. Reggina je bila bolja od Catanije ali se povratnik Brienza ispromašivao. Fiorentinu čeka paklenih mjesec dana, treba čuvati energiju, Reggina nije loša ekipa i lani su ovdje skoro iznenadili. Pobjeda 1 razlike - Handicap X(0:1) 3/10 3.65 Gamebookers. SSC Napoli - Juventus FC - večernja utakmica na polupraznom Sao Paolu. Napoli može biti zadovoljan igrom u Genovi ali ne i grupicom svojih navijača koji su po Bugarskoj radili nerede i veličali Duce-a skupa sa navijačima Levskog. Zanimljivo kako se smeće nađe bilo gdje. Karte su im prodane na ime i prezime pa čekamo rasplet. Nakon poraza od Palerma kod Juventusa se sastančilo i zaključci su senzacionalni: Ranieri ostaje trener a u Napulj se ide po pobjedu. Inače ovdje Juve ima dosta simpatizera i ako će itko od "velikih" ovdje dobiti to će biti oni. Zaboravimo loše igre, Chiellinija i Kneževića u obrani koje bi Argentinci mogli provozat par puta i vjerujmo upravi Juventusa. Tip 2 5/10. Kad se piše o ničemu onda je to članak. Kad se piše o apsolutno ničemu onda je to kolumna. Mogao bih ja ovako napisati kolumnu jednom tjedno u novinama pa živit od toga ničega. FT Fiorentina 3 - 0 Reggina http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif -3 FT Napoli 2 - 1 Juventus http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif -5 FT AC Milan 3 - 0 Sampdoria http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif -4 FT Bologna 3 - 1 Lazio http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif +8.58 FT Catania 2 - 0 Palermo -3 FT Chievo 1 - 1 Atalanta -2.5 FT Genoa 1 - 0 Siena http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif +3.6 FT Lecce 2 - 2 Udinese FT Torino 0 - 1 Cagliari -4 20:30 AS Roma ? - ? Inter Milan Uloženo 133 Vraćeno 122.745 92.3% Edited October 19, 2008 by ivemali Quote Share this post Link to post Share on other sites