Jump to content
Sign in to follow this  
ivemali

26.10.2008. - Nedjelja

Recommended Posts

...L'Europa non e lontaana

C'e una canzone italiaana, per voi

Insieeme, unite, uniite, Europe.

Ponuda sa expekt.com :

Sat 08-10-25

18:00 AC Siena - Catania 2.25 2.90 3.60

20:30 Juventus FC - Torino FC 1.60 3.50 6.75

Sun 08-10-26

15:00 FC Internazionale - Genoa CFC 1.30 4.95 11.00

15:00 S.S. Lazio - SSC Napoli 2.20 3.00 3.60

15:00 Reggina - US Lecce 2.25 2.95 3.55

15:00 UC Sampdoria - Bologna 1.75 3.20 5.50

15:00 Udinese - AS Roma 2.50 3.00 3.00

15:00 Atalanta - AC Milan 4.60 3.25 1.85

15:00 Cagliari - Chievo Verona 2.05 2.95 4.15

20:30 US Palermo - ACF Fiorentina 2.50 2.95 3.10

"Probabili formazioni"

Idemo dalje kako bi rekao jedan moj sugrađanin i imenjak. Prošlo kolo je išlo po planu dok nisu počeli letit crveni kartoni. Ovu nedjelju bi bilo najbolje preskočit ali ajmo pronaći nešto za sitne uloge. Svi koeficijenti sa expekt-a.

FC Internazionale - Genoa CFC - Inter će biti prvak bez veće muke, jedini od "velikih" klubova nisu u krizi, igraju koliko im treba, rotiraju, čuvaju snagu. Laganini prošli Ciprane, jedina nevolja je ozljeda Cambiassa. Sad bi isto trebali odigrat protiv Genoe, ako ne dobiju dobit će sljedeću, nije nikakva panika. Gosti furiozno 1. poluvrijeme sa Sienom, imali dobrih 5-6 šansi, zabili gol, drugo poluvrijeme malo pali, četvrta pobjeda kući i najavljuje se borba za evropu. Dobro igra još jedan moj sugrađanin i imenjak Jurić koji je jednom nakon ispadanja u Kupu od Marsonije zamalo primio batine. Naime viđen je prije utakmice kako loče i tada se činilo da neće biti ništa od njega. Trener Gasperini kaže da oni nemaju šta izgubit ovdje. Poluvrijeme/kraj X/1 2/10 4.0.

S.S. Lazio - SSC Napoli - u Bologni lagano pali, kasno se probudili i uspjeli samo ublažiti poraz. Nastavlja se loš niz Delija Rossija koji ukupno sa Laziom ima u 10. mjesecu 2 pobjede, 5 remija i 8 poraza. Opet se ozljedio Rocchi ali imaju dobru zamjenu (Zarate). Odlični Napolitanci sa Juventusom, vratili se u utakmicu agresivnošću i trkom. Ovaj put je pobjeda čista za razliku od lani. Nakon 16 godina su prenoćili na prvom mjestu i sad ambicije lete u nebo. Nakon ovoga dolazi im Reggina i mislim da će Reja ovdje odigrat na bod. Obe ekipe imaju jake napade i slabe obrane pa se nameće >2.5, ali ja mislim da će ovo biti nervozna utakmica a osim toga je i derbi pa ćemo Under 2.5 3/10 1.9.

Reggina - US Lecce - Reggina jedno veliko ništa u Firenci. Igrali su sa 10 igrača ali bilo je ništa i dok su imali 11. Predsjednik ih je bodrio nakon poraza znajući da je ovo utakmica po njihovoj mjeri. Vratio se kapetan Cozza, inače bivši igrač Lecce-a, za ovu utakmicu je najavljen i Corradi te bi oni s Brienzom činili napad. Lecce je jedna slaba ali fizički spremna ekipa sa dobrim trenerom, držali se s Udineseom dok ovi nisu pritisli gas. Domaće utakmice su za Regginu jedini spas i ako ovo ne dobiju mogu se polako spremati za B ligu. Nedavno je još jedan moj sugrađanin Nenad Pralija na lokalnoj televiziji pričao o svojoj avanturi u Reggini. Kaže da je to za njega bilo kao u dobrom Fellinijevu filmu. Da bi gostujući autobus došao do stadiona mora proći kroz uličice u centru grada. Naravno, tada se otvaraju prozori, lete jaja voće i povrće i kad se probiju do stadiona može se napravit jedna velika salata. Tip 1 AH(0/-0.5) 5/10 1.91.

UC Sampdoria - Bologna - odličnih sat vremena u Milanu, onda je jedna situacija odlučila utakmicu. Mazzari je natrpao sredinu i to funkcionira, isto su igrali i u Beogradu. Ima podršku predsjednika i ne radi mu se o glavi. Bologna je dobila Lazio ali ništa posebno nisu odigrali. U obe ekipe ima nešto izostanaka i dosta bivših igrača, pa bi ovo trebalo preskočit ali mene vuče na prvu pobjedu Sampdorije. Tip 1 3/10.

Udinese - AS Roma - domaći su jedna gadna i opasna ekipa. U Lecce-u primili dva gola kao seljačka radna zadruga, napravili neke rotacije i izmjene, počeli igrat i na kraju zamalo dobili. Dobili u kupu uefa ali Tottenham je u rasulu pa je to mjera za ništa. Nakon katastrofe sa Interom, Roma se donekle sredila sa Chelsea-om. Falit će im dosta Mexes a i Aquilani je izgubljen. Zadnja dva gostovanja su izgubili na crvene kartone i ne vjerujem da će opet biti tako naivni. Osim toga je tu i dan odmora više. Tip 2 AH(0) 5/10 2.05.

Atalanta - AC Milan - domaći se vratili iz Verone s bodom a mogli su uzeti i sva tri. Lani su dobili Milan ovdje. Del Neri bi mogao kopirat Cagliari od nekidan kad su ovi zatvorili Brazilce i nisu im dali igrat. Milan 1. poluvrijeme slab sa Sampdorijom, 2. poluvrijeme ušao Kaka i počeli su igrat. Nakon pobjede je Ancelotti izvolio izjaviti da su oni jedina konkurencija Interu. U Nizozemskoj je opet Kaka bio igrač odluke i Milan puno ovisi o njemu. Nekako mi se ne igra na Milan, pogotovo nakon ove kupovine Bechama, ali kad vidim da je u Atalanti standardan Garics koji je bio rezerva lani u Napoliju onda mi je naglo ovih 1.85 value. Tip 2 3/10.

Cagliari - Chievo Verona - nesretni Cagliari je morao dobit kad sam ih ja prestao pratit. Stvorili 2-3 šanse u drugom dijelu i iznenadili Torino. Nakon 600 minuta su zabili i eto ih opet u igri. Za ovu utakmicu im fali Conti ali igra Cossu pa nije velika šteta. U solidnom Chievu su im dva bivša igrača Esposito i Langella a ovaj zadnji izgleda ne igra. I jedni i drugi imaju manje bodova nego su zaslužili, gosti djeluju solidnije pa ćemo tip 2 AH(0/+0.5) 3/10 2.03.

US Palermo - ACF Fiorentina - Posticipo, domaći blijedi u Cataniji, i ovdje odlučio crveni karton. Preko tjedna je svoj show imao predsjednik Zamparini koji je optužio Ballardinija da je igrao kukavički na bod. Nakon toga je tražio kaznu za Tedesca iz Catanije jer ovaj navodno provokator i ovo je već treći crveni karton napravljen na njemu. Fiorentina bez problema sa Regginom a u Munchenu su platili danak neiskustvu. Imali su 5-6 dobrih šansi, griješili su nazad. Zato će mislim ovdje odigrat malo opreznije, Palermo za divno čudo još nema X a bilo je sezona sa više od 20, inšoma tip X 3/10.

Anticipi:

AC Siena - Catania - domaći pod velikim pritiskom u Genovi, drugo poluvrijeme se malo trgli ali nisu uspjeli izjednačit. Kući još nisu primili gol i ovdje moraju skupljat bodove ako hoće nešto napravit. Izgleda da ne igra ni Codrea uz sve one ozljeđene otprije. Gosti dobro guraju, vraćaju im se 2-3 bitna igrača. Ne igra Catanija vani dobro kao kući, mislim da su previsoko na tablici, zadnje dvije utakmice ovdje su bile 1:1 pa bi sada dao prednost Sieni na mali ulog, tip 1 AH(0/-0.5) 2/10 1.91.

Juventus FC - Torino FC - "Il Derby della Mole", Juventus solidan do gola u Napulju, nakon toga su se penzioneri umorili i počeo je Lavezzi-Hamsik (čitaj Manninger-Molinaro-Knežević) show. Neki igrači su se vratili sa Realom ali u biti je sve ostalo isto, Juve nema snage za 90 minuta. Fali dosta igrača iz sredine i to se osjeća. Torino isto redovito pada 2. poluvrijeme ali ne fizički nego su isfrustrirani propalim šansama. Koliko tamo ima kalinića, sa Cagliarijem su trebali komotno vodit 3:0 na poluvrijeme, onda im ovi proigraju i odnesu bodove. Oba kluba bez prvih golmana, večernja utakmica, Torino mora počet zabijat, Over 2.5 goals 3/10 1.9.

FT Siena 1 - 1 Catania -1

FT Juventus 1 - 0 Torino -3

FT Atalanta 0 - 1 AC Milan +2.55

FT Cagliari 2 - 0 Chievo -3

FT Inter Milan 0 - 0 Genoa -2

FT Lazio 0 - 1 Napoli +2.7

FT Reggina 2 - 0 Lecce +4.55

FT Sampdoria 2 - 0 Bologna +2.25

FT Udinese 3 - 1 AS Roma -5

FT Palermo 1 - 3 Fiorentina -3

Uloženo 165 Vraćeno 149.795 90.8%

Posted Image

Edited by ivemali

15:00 ATALANTA - MILAN

Iskusna ekipa Atalante iz Bergama koja nimalo nije darežljiv domaćin glede bodova, doma redovito uzimaju tri boda. Sa strane donesu remi kao i u zadnjem kolu u Veroni gdje su igrali 1-1. Treba spomenuti da oba tima imaju po 13 bodova, Milan je šesti a Atalanta osma. Gostima iz grada mode neće biti lako u Bergamu doći do tri boda, razloga ima i previše: prvi je taj što je Milan imao obveze u Europi točnije gostovali su ovaj tjedan u Nizozemskoj kod Pranjićevog Herenveena i zabilježili pobjedu u prvom kolu kupa UEFA međutim iako se radi o velikom klubu umor će se osjetiti. Još jedan od razloga je taj da u zadnje dvije međusobne utakmice u Bergamu Atalanta je bila pobjednik, čak je lani u dvije tekme protiv Milana zabiljažila indentičan rezultat i to 2-1 obje pobjede kući i u Milanu. Atalantina ikona kluba je Doni, trener je iskusni Del Neri koji je nekad vodio uspješno Chievo iz Verone.

Treba se paziti Milana ovo 8.kolo, moj savijet je igrajte X velike su šanse da će remi na kraju zadovoljiti oba tima. Milan će prekinuti remijem pobjede domaćih na svom stadionu dok s druge strane dobar domaćin je uvjek dobro prolazio protiv Milana i teško je vjerovati da će Milan lošom igrom do sad u gostima baš u Bergamu zablistati.

TIP X @ 3.56 7/10 PinnalceSports