Goran1 7 Posted April 25, 2006 Ma vidio sam. Carolina gubila 3:0, pa su poveli 4:3, zatim gubili 5:4, ponovno poravnali na 5:5 i onda spušili 6:5 A da ne ka Quote Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted April 25, 2006 ok je na detroit, to je play off i momčadi su jako nabrijane sve te Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted April 25, 2006 Vidiš nema X na online kladi http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif tako da me to ne brine, samo tko ce dobiti ! Jucer bi ja pogodio OVER sa buffalom .. nemoguce http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Toliko o nabrijanosti momcadi ! Al baš zato što su svi nabrijani ne treba tu glavom bez obzira na favorite, Detroit je fakat jak, no ima puno muka sa EDM ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted April 26, 2006 Detroit završio 3:3 i naravno zajebo me za 550 Kn. ( pogodio sam baseball i još samo čekao Detroit ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 26, 2006 Moj savjet (iz iskustva), ne miksaj sportove. Na listiću odigraj ili sve bejszbol, pa single hokej ili obrnuto, ako imaš situaciju u kojoj si se našao sa Detriotom. Ovdje na takmičenju ja miksam parove, ali inače u stvarnosti samo jedan sport na listić. Sretno dalje, Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted April 26, 2006 Tuto sorry, meni je mrak to mješanje, od svega po jedan zicer. Bolje mješat ali sigurnije parove nego joj fali mi koef. pa bubat nekoga na tenisu ili negdje, pa zezne listić ! Eto vidite zašto se svi trebamo kladiti online, ja sam na Detroitu sada dobio 1 koef. Iako je on na kraju izgubio, a ja sam stavio na njegovu pobjedu. To kada je X mi se poništi, a kada je pobjeda prizna. Da je pobjedio nakon X-a ja bi dobio ! Trebali bi se svi kladit kako sam napisao u private dijelu, i točka, fakat bi nam bilo mrak, isplati se probat. Ako netko Quote Share this post Link to post Share on other sites
marius 0 Posted April 26, 2006 ja sam veeelllliiikki fan new jersey devilsa vech 13god. ih pratim (imam dres s potpisom mog naj igraca martina brodeura) i kako god bilo navijam za njih....a prije svake oklade gledam game preview na nhl.com..puno korisnih info..zasad mi je tocnost oko 69% koristim i betting genius za pomoch....sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 26, 2006 Dobrodošao marius na naš forum. Sada kad si upoznao rubrike na javnom dijelu foruma kreni u postavljanje i analiziranje parova. Ako si tata-mata za NHL piši ovdje samo o tome koliko Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted April 26, 2006 Iskreno ja imam sada dobitak tj. prolaznost oko 85% na nhl ! Pratim i sve, ali najva Quote Share this post Link to post Share on other sites
marius 0 Posted April 28, 2006 e puno hvala tuto....nadam se da chu vam pomochi.... :o Quote Share this post Link to post Share on other sites
marius 0 Posted April 28, 2006 montreal-carolina 2 (neigra Koivu za montreal 4 tekme,carolina ima velike sanse i da povede) philadelphia-buffalo 2 (flyersi su izgubili zadnjih osam utakmica u playoffu kad su gubili seriju 2-1,a sabresi su u seriji 5 pobjeda kad su vodili 2-1) colorado-dallas 1 (avalanche unishtava starse i u 4-tvrtoj) sretno svima (pa i meni) Quote Share this post Link to post Share on other sites