Tuto 157 Posted April 28, 2006 ATP Barcelona (ESP) Ferrero, Juan Carlos - Almagro, Nicolas Susret dva sunarodnjaka od kojih je do sada u svega jednom njihovom susretu bio bolji Almagro i to na turniru u Valenciji sa 2:1. Ferreru je ovo peti turnir o.g. Najdalje je stigao u Buenos Airesu gdje je u polufinalu izgubio od Moye. U Monte Carlu izgubio je u trećem kolu od Ferrera. O.g. ima skor na zemlji 8/4. Prošle godine igrao je finele na ovom turniru i izgubio od Nadala 3:0. Isto očekujem da će Ferrero ponoviti i o.g., te zato neću pisati ništa o Almagru. Ferrero ide dalje. Wawrinka, Stanislas - Karlović, Ivo Iznena Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted April 28, 2006 Almagro je jučer zgazio coriu - sarta ga je ak sataraš! A Karloviću predvi Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 28, 2006 Coria više nije onaj Coria od lani, a i zemljaci su, pa tko zna šta su se me Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted April 28, 2006 Na Ferrera je koef. u SS-a 2.10.. nekako mi se cini prevelik... jer mislim da bi ovo Ferrero trebao lagano proci Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted April 28, 2006 Karlović je danas pao, iako moram priznati da skoro i nije ! Dakle po meni no bet i mala prednost protiv Karlovića iako je on bio nošen .. rezultatima, dakle skoro pa i dobio . Ferrero .. danas, ima te Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 28, 2006 Sada vidi da finale Nadal-Parera, Rafael - Ferrero, Juan Carlos NE MO Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted April 28, 2006 Uspio je okrenit i sad servira za 5:3 u 3 setu Dobio Nadal. Share this post Link to post Share on other sites