Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

29.04.2006. - subota

Recommended Posts

ATP - Barcelona (ESP)

13:45 - Robredo, Tommy - Wawrinka, Stanislas

U ovom susretu ne bi smjelo biti nepoznanica. Wawrinka šta je do sada napravio je napravio, ali preko Robreda do finala neće moće. Zadnji i jedini njihov susret dobio je Robredo 2004. u Baselu sa 2:1. Robredo je o.g. izgubio samo jedan susret na zemlji i ima skor 6/1. Robredo di

ATP Casablanca (MAR)

15:15 - Simon, Gilles - Bracciali, Daniele

Susret dva podjednako dobra igrača, bar tako kazuje njihova pozicija na ATP ljestvici. Do sada se me

Knowle/Melzer - Kohlman/Waske 13:30 - 1 @ 1.65

Po meni Knowle/Melzer 11 par na atp listi su u ovom trenutku puno bolji i što je još bitnije uigraniji par od Kohlman/Waskea (33 par na atp listi). Odličan tečaj na ovaj par. Vridi probat, jer Knowle/Melzer imaj ove godine 1 finale i 3 polufinala iza sebe i sad je vrimeda osvoje jedan double, dok Kohlma/Waske imaju osvojen Houston i finale u Mexico Cityu.

Sad je pravo vrijeme za vraćanje duga http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif

Knowle/Melzer - Kohlman/Waske 13:30 - 1 @ 1.65

Po meni Knowle/Melzer 11 par na atp listi su u ovom trenutku puno bolji i što je još bitnije uigraniji par od Kohlman/Waskea (33 par na atp listi). Odličan tečaj na ovaj par. Vridi probat, jer Knowle/Melzer imaj ove godine 1 finale i 3 polufinala iza sebe i sad je vrimeda osvoje jedan double, dok Kohlma/Waske imaju osvojen Houston i finale u Mexico Cityu.

Sad je pravo vrijeme za vraćanje duga http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif

Dug je naplaćen 2:0 laganini

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...