Tuto 157 Posted January 23, 2009 Dobro jutro! Naši 'pakleni' natjecanje nastavljaju u Areni (Zg). Vjerujem da u njoj neće doći do urušavanja tribina i propuštanja stropa. Navijači koji će posjećivati Arenu moraju na strogu dvodnevnu dijetu kako ne bi ugrozili nosivost Areninih tribina! Otvoren je topic sa prijavama za H2H - bwin - veljača 2009. Uspješan odabir današnjih parova. Tuto Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted January 23, 2009 Sretno svima danas!!! Nocas Cilic uvjerljivo isprasio Ferrera. Danasnji dan u Melbournu obiljezio sukob navijaca Novaka Đokovica i Amera Delica. Balkanci gdje god dođu stvaraju nerede, nadajmo se da u Zadru nece doci do slicnih incidenata kada danas ili sutra pristignu navijaci srpske reprezentacije. Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted January 23, 2009 Jutro ovaj tjedan me baš ne ide skoro sam isprazni orezerve za ovaj mjecec najviše sam grešio kod zimskih sportova zato ovaj vikend bez njih Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 23, 2009 Dobar dan, Danas pauza u rukometu ali ima tenisa i pomalo fudbala. Srecno ! Share this post Link to post Share on other sites