Tuto 157 Posted January 26, 2009 PapilovaCili tjedan ja radin ka konjI po znoju stalno iman vonjA neman mira prca me šefa ja bi tija imat pun sefOstvarit snove, imat brdo loveubost dvanest parova, živit poput carovaImat skuter, auto i kompjuterpun frižider, da život bude superImat eura ka petit beuraka more planktona i Pamela silikonaAl ću se ubit, jer kako može bitikako gubit mogu favoritiPapilova (uloži da množi) papilova (plaću mi oglođi)Papilova (uloži da se množi) papilova, papilovaPo cili dan ja gledan teletekstne zanima me ni hrana ni sexLjut ka hren, gutan persenmoran ubost dobar koficjentSamo gledan di ću jedan,nula, dva, iks, to je moj fiksAl ne znan zašto ne mogu ubostmoran se smirit, učiniću grubostPapilova (uloži da se množi) papilova (plaću mi oglođi)Papilova (uloži da se množi) papilova, papilovaEtiopijski sumo, čileanski hokejmoran ubost, pa nisan okejViški kriket, splitski bobprokleti tiket će me odvest u grobAl uvatiću sriću, napuniću vrićužena otišla je materi i odvela dicuTotalni fijasko, ovaj sport je skupal još ćemo se vidit, nisan tolko glupPapilova (uloži da se množi) papilova (plaću mi oglođi)Papilova (uloži da se množi) papilova, papilova Share this post Link to post Share on other sites