Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

06.02.2009.

Recommended Posts

Mislim da neće...

Stakhovsky, Zverev (pa i over), Čilić i Mario...

od ostalih turnira Warburg (za 1.70) mi dosta dobro izgleda u Poljskoj..

Mišljenja sam da je danas najsigurnije odigrati sva četiri para na over.

Pobjede Čilića i Ančića po kladionicama su 'gotova stvar', pa je takav i tečaj. Nikakav.

Ali, ne lezi vraže. Neće biti baš tako. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif

Pozdrav...blago vama kad se kladite na taj nesretni tenis ja od njega bježim ko vrag od tamjana..

Od dva odigrana susreta na Zagreb Indoorsu od 'overa' nema za sada ništa. Troicki je glatko sa 6/3, 6/2 otpratio prošlogodišnjeg pobjednika Stakhovskya, a Zverev se ozljedio i predao Hernychu. Kakvu će taktiku spremiti sada naša četiri musketira? I oni u undere ili će se igrati za publiku?

Čilić me 'poslušao' pa odigrao 'over', 21 gem, sa Veićem iako je možda i sa manje truda mogao dobiti meč.

Bravo dečki.

Gledao sam taj meči između Čilića i Veića i mogu jednio reći da se Čilić nije trudio ni 20%! Tamo kad je malo trebalo stisnutio na pola snage razvalio ga je !!

Zato mi ova dva meča Canas i Andrejev jako smrde! Može on pričati šta hoče ali ja misim da su mu oba dva pustila, jer stvarno iskreno Veić nema 1. ni 2. servis, igra na mreži nula bodav, udarci mlitavi i neprecizni. Stvarno ništa za vidjeti da budem iskren!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...