Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pravila natjecanja:

1. sudjelovati mogu svi registrirani članovi foruma

2. korisnik na startu dobiva 100 bodova s kojima dalje raspola

Posted

07 May 06 21:00 CET Deportivo v Athletic Bilbao tip: [Exact Score] 2:2 kvota: 17.00 prema gamebookers-u ulog 10/10

Pozdrav, ocigleno mi 1:1 ne ide pa sam odlucio pokusati sa ovim tipom. Neizvestan mec, najsigurnija opklada bi bila 3+ ali kako mi se cini da je x najrealnije resenje, odabrao sam 2:2. Za neki sistem...

Posted

16:00, Newcastle - Chelsea, tip 1, @3.08, Pinnacle Sports, 10/10

Utakmica posljednjeg 38. kola engleske Premier lige.

Nakon 37 odigranih kola Newcastle zauzima 7. mjesto na ljestvici s omjerom 16-7-14 uz gol razliku 46:42 i 55 osvojenih bodova, dok je Chelsea(prije 2 kola osigurao novi naslov prvaka) vodeća momčad na ljestvici s omjerom 29-4-4 uz gol razliku 72:21 i 91 osvojeni bod.

U posljednjih 10 prvenstvenih nastupa Chelsea je tek nešto uspješnija momčad te u tom periodu ima omjer 7-1-2 uz gol razliku 18:5 i 22 osvojena boda, dok je Newcastle u tom periodu zabilje

Posted

Velez Sarsfield-Lanu(n.t.)        2         3,10         Super Sport

ulog 10

Molio bi Dwiza da pobriše ovaj par. Ovo je utakmica za 06.05.06.

Posted

Colon - San Lorenzo

tip: 2 @ 2.50 - betfair

23:55

ulog: 10

gosti se bore za mjesto koje vodi u libertadores kup i nebi trebali imati većih problema protiv mintavog Colona, tim više što su još 2 kola do kraja.

Posted

Newcastle-Chelsea tip1 3.10(16.00h)Supersport

ulog 10 bodova

chelsea je osigurala naslov i neće vjeorajtno igrati s najjačim sastavom niti imaju motiva nekakvog za pobijedit tako da bi to newcaste trebao dobiti iako im je hendikap što nemaju sherera al mogu oni pobijedit i bez njega...

Posted

Colon SF(1.p.)-San Lorenzo 2 3,00 Supersport

ulog:10/10

Lovim sve natjecatelje što većim koefom...kad sustignem donekle i ako sustignem kreću analize!!!

Posted

20:10 --- 1.in/ Minnesota - Detroit

Tip: X

Tečaj: 1.85

Ulog: 10

Oba bacača su odlična u početnim djelovima utakmica i dozvoljavaju jako malo runsa na svoj račun.

Stoga najrealnije je 1. inning X za ovaj par večeras.

Posted

West Ham- Tottenhem-2 (1,90)

Jednostavno nema tu mnogo da seprica, tottenhemu treba pobeda da bi usao u Ligu Sampiona.

Posted

16:00 Nalbandian - Davydenko 2 @ 2.40 Favorit

Ulog 10/10

Davydenko se vratio u formu, a na zemlji je bolji od Nalbandiana i zato u ovom mecu ocekujem pobjedu rusa.

GL :o

Posted

Colo Colo-Cobreloa Calama tip f2 2.60 @ SuperSport 22:00

mislim da danas nakon dva kola suše colo colo pobje

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...