Tuto 157 Posted May 1, 2006 ATP - Estoril - 02.05.2006. Almagro, Nicolas - Lapentti, Nicolas U ovom susretu apsolutni favorit je Almagro, a to pokazuju njegovi ovogodišnji rezultati. Barcelona - polufinale, Valencia - pobjednik, Acapulco - polufinale, Salvador - četvrtfinale. Ovogodišnji skor na zemlji mu je 24-7. Lapenti je o.g. odigrao svega 4 ATP turnira i 1 challenger. Skor na zemlji mu je skromnih 2-4. Ako se ne dogodi čudo, Almagro dobiva 2:0. Massu, Nicolas - Sluiter, Raemon Massu u dosadašnjim me Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 2, 2006 ATP - Munchen BMW Open - 02.05.2006. Haas, Tommy - Karlović, Ivo Susret dva igrača 'harda' koji zbog nedostatka takvih turnira igraju na zemlji. Do sada su se mo Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted May 2, 2006 Tuto ti znaš dosta stranica o tenisu - ima li koaj di imaju evidenciju ozlje Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 2, 2006 Na ovoj stranici. Sretno, Tuto Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted May 2, 2006 Moya - Saretta F. blokiran u GB. Jeli moguća namještaljka? Share this post Link to post Share on other sites
Igorr 0 Posted May 2, 2006 Evo i od mene jedna sigurica za danas: Domachowska M. v Ivanovic A. - 2 (1,35) 10/10 Ana je pokazala kakva je igracica, a i u dobroj je formi. Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 2, 2006 Pa Moya ti igra sada vidim i vodi 3:2 u prvom setu. Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted May 2, 2006 Ančić nam nije danas prošao, šteta http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_sad.gif A ja ga zakasnio igrat, i dobro da jesam. Share this post Link to post Share on other sites
Darko D 0 Posted May 2, 2006 Ančić nam nije danas prošao, šteta http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_sad.gif A ja ga zakasnio igrat, i dobro da jesam. Ali zato Karlovic je :P Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 2, 2006 Jučerašnji dvoboj, danas nastavljen: S. Greul - B. Pashanski Tuto Share this post Link to post Share on other sites
Igorr 0 Posted May 2, 2006 Evo i od mene jedna sigurica za danas: Domachowska M. v Ivanovic A. - 2 (1,35) 10/10 Ana je pokazala kakva je igracica, a i u dobroj je formi. Bravo Ana!!!!! 2:0 (6-4,7-5), Ana ide do finala,najbolja je!!!! Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted May 2, 2006 Bravo simon http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif Donio mi je nošto love 100 kunica laganini Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted May 2, 2006 Evo i od mene jedna sigurica za danas: Domachowska M. v Ivanovic A. - 2 (1,35) 10/10 Ana je pokazala kakva je igracica, a i u dobroj je formi. Bravo Ana!!!!! 2:0 (6-4,7-5), Ana ide do finala,najbolja je!!!! Dobra je Ana ali je nepredvidiva ove godine - odnila mi je dosta listića Share this post Link to post Share on other sites