Gandalf Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 01:00, ML/New Jersey Nets - Indiana Pacers, tip 1, @ 1.30, Interwetten 5. utakmica 1/8 finala doigravanja NBA lige. New Jersey je u doigravanje ušao kao 3. plasirana momčad Istoka s omjerom 49-33, dok je Indiana bila 6. plasirana s omjerom 41-41. Nakon prva 4 me Quote
Igorr Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Danas sam procitao negde informaciju da za Indijanu nece veceras igrati bas dosta igraca( medju njima su O'Nil, Stojakovic...), a sad ne mogu da nadjem gde sam to citao. Sve u svemu cista pobeda Indijane, ja sam igrao keca sa hendikepom 6. Quote
Igorr Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Danas sam procitao negde informaciju da za Indijanu nece veceras igrati bas dosta igraca( medju njima su O'Nil, Stojakovic...), a sad ne mogu da nadjem gde sam to citao. Sve u svemu cista pobeda Indijane, ja sam igrao keca sa hendikepom 6. Evo upravo sam nasao spisak povredjenih: Jermaine O'Neal Jeff Foster Jamaal Tinsley Peja Stojakovic Quote
Recommended Posts