Tuto 157 Posted May 3, 2006 ATP - Estoril - 03.05.2006. Massu, Nicolas - Gimelstob, Justin Ovo je susret igrača koji uglavnom tijekom godine igra na zemlji i 'hardaša'. U me Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted May 3, 2006 Clijsters - Vakalenko - 1 @ 1.15 Istina je da je Clijsters izgubila svoj zadnji meč od Schiavone (i odnila mi pare), ali će puno puno bolja od Vakulenko i čak mislim a će u Warshavi otić do kraja. Share this post Link to post Share on other sites
pjerro 0 Posted May 3, 2006 kolike su šanse da safin i davidenko odu u over? kvota je 23,5 a koeficijent 1,8 nekako sam mišljenja da neće sve proći tako glatko ni za jednoga...? http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted May 3, 2006 a neznan - po meni je to no bet prošli meč koji sam gleda je bio laganini za davidenka (1 set i brake u 2.) a onda je safin sve okrenio i pobjedio - pa sad ti budi pametan. A safin zna kiksat lagano ako je Share this post Link to post Share on other sites
pjerro 0 Posted May 3, 2006 a neznan - po meni je to no bet prošli meč koji sam gleda je bio laganini za davidenka (1 set i brake u 2.) a onda je safin sve okrenio i pobjedio - pa sad ti budi pametan. A safin zna kiksat lagano ako je Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted May 3, 2006 po meni nemoj igrat jer mo Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted May 3, 2006 a kaj ako davydenko pusti safinu kako bi safin podigao rejting za nadolzeće turnire i tako dobio lakši Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted May 3, 2006 ATP - Estoril - 03.05.2006. Massu, Nicolas - Gimelstob, Justin Ovo je susret igrača koji uglavnom tijekom godine igra na zemlji i 'hardaša'. U me Share this post Link to post Share on other sites
pjerro 0 Posted May 3, 2006 ATP - Estoril - 03.05.2006. Massu, Nicolas - Gimelstob, Justin Ovo je susret igrača koji uglavnom tijekom godine igra na zemlji i 'hardaša'. U me Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted May 3, 2006 Ali 1000 kn je u igri bilo http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif Ah...... to ti je tenis i Share this post Link to post Share on other sites