Jump to content

Recommended Posts

Posted

Iz današnje hokejaške ponude 'zapela su mi za oko' dva susreta doigravanja koje se igra do 4 dobivene utakmice. Razlog za to je da obje momčadi imaju do sada tri pobjede i gostuju. Zbog čega tako razmišljam? Kao i kod svakog sporta u pitanju je novac. Ukoliko bi ove susrete gosti izgubili, sljedeći susret igrali bi u punoj dvorani i pred svojim navijačima.

U prvom susretu češke  Extraliga Vitkovice vode sa 3:1 i gostuju u Pragu kod Slavije. Slavija je završila natjecanje na prvom mjestu, a Vitkovice na osmom, tako da i sa ovog gledišta Slavija bi trebala biti favorit i za ukupnog pobjednika, tj. mišljenja sam da će na kraju ipak biti 4:3 za Slaviju.

17:00 - Slavia Prag - Vitkovice - 1 - 1,80 - kladionica Žderić

17:00 - Slavia Prag - Vitkovice - 1 - 1,50 - kladionica Žderić (konačni rezultat)

U drugom susretu austrijske lige KAC Klagenfurt vodi 3:0 i gostuje kod Linza. Klagenfurt je završio natjecanje na prvom mjestu, a Linz na petom. Tijekom regularne sezone Linz je dva puta pobjedio KAC kod kuće, a jednom i na gostovanju u produžecima. Mišljenja sam da će Linz i večeras pobijediti, a konačni pobjednik bi mogao biti KAC.

19:15 - Linz - KAC Klagenfurt - 1 - 2,40 - kladionica Žderić

19:15 - Linz - KAC Klagenfurt - 1 - 1,90 - kladionica Žderić (konačni rezultat)

Sve ovo navedeno se može odigrati za manji ili srednji ulog (konačni rezultat) kao singl ili double.

Uspješan odabir. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif