Jump to content

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

Werderu je dovoljno nerješeno i na to će igrati. Ne vjerujem da će biti 2:2.

I na kraju bi 2:2. Zahvaljujući Pizarru koji nije trebao igrati. :hysterical:
Posted

jedan ranojutarnji teniski

Nadal R. - Nalbandian D. manje od 21,5 gemova 1.90

Samo pazi da ne bi bilo kao sada sa Gonzalezom. Nije Nalbi vesla sisao. :hysterical:
Posted

I na kraju bi 2:2. Zahvaljujući Pizarru koji nije trebao igrati. :hysterical:

sva sreća da sam opalio X2 tu a evo upravo je i drama u Amsterdam areni završena sa under 3.5..sto u protivnom znaci da iam dobitni tiket weeeeeeee..

Posted

Nadam se Tuto da si me poslusao i uplatio moje jutrosnje prijedloge za kup uefa, a ne one sto s ti misli. Pobjeda Ajaxa i Werder over 2,5.

Posted

sva sreća da sam opalio X2 tu a evo upravo je i drama u Amsterdam areni završena sa under 3.5..sto u protivnom znaci da iam dobitni tiket weeeeeeee..

Ajd, neka i tebe sunce ozari na kraju dana. Čestitam. :hysterical:
Posted

Upravo sam se ukljucio u prijenos Ajaxa i Marseillea i svim srcem navijam da prođu Nizozemci jer su uvijek pruzali dobar nogomet sa svojom omladinskom skolom.

Posted

Nadam se Tuto da si me poslusao i uplatio moje jutrosnje prijedloge za kup uefa, a ne one sto s ti misli. Pobjeda Ajaxa i Werder over 2,5.

Nisam uplatio. Singlao sam Cardiff više od 2,5 gola i Ajax oba daju gol. Tako da imam oba pogodtka. :hysterical:
Posted

Fedex ima break i vodi 3:1 u 2. setu. Nadam se da je sada ovo formalnost za Fedexa.

Posted

Samo pazi da ne bi bilo kao sada sa Gonzalezom. Nije Nalbi vesla sisao. :hysterical:

feederer je imao problema i sa karlovićem.

al naravno,treba paziti na ovaj meč

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...