Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa naravno da se zna tko je trenutno najjaci u Europi

1.Barcelona

2.Liverpool

3.Manchester United

4.Chelsea

hahahahaha

Znaš ti možda tko je aktualni prvak europe (i Engleske) i trenutno (opet) vodeći u Premiershipu??

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

hahahahaha

Znaš ti možda tko je aktualni prvak europe (i Engleske) i trenutno (opet) vodeći u Premiershipu??

A znas li ti tko trenutno pokazuje najbolji i najkvalitetnij nogomet u Europi i ko je u 5 dana Realu i Manchesteru zabio 8 komada?

Posted (edited)

A znas li ti tko trenutno pokazuje najbolji i najkvalitetnij nogomet u Europi i ko je u 5 dana Realu i Manchesteru zabio 8 komada?

hahahahahahahaha

Klub se ne sudi na temelju dvije utakmice... a i opće je poznato tko igra najbolji nogomet u europi... :whaat:

Edited by NikolaG
Posted

hahahahahahahaha

Klub se ne sudi na temelju dvije utakmice... a i opće je poznato tko igra najbolji nogomet u europi... :whaat:

Slazem se s tobom da je opce poznato tko igra najbolji u Europi, ne samo ove, vec i nekoliko prethodnih sezona, samo sto ja mslim da je to Barcelona, a ti da je to Manchester U.

Posted

Nadalje aloooj, mislim da si ovim ''trenutno'' sve rekao... pozzzz

Vidimo se za par minuta ;)

NikolaG ne fantaziraj vec priznaj da sam ja u pravu i sve rijeseno

Posted

Slazem se s tobom da je opce poznato tko igra najbolji u Europi, ne samo ove, vec i nekoliko prethodnih sezona, samo sto ja mslim da je to Barcelona, a ti da je to Manchester U.

A gdje su rezultati te ''najbolje'' Barcine igre??

Posted

A gdje su rezultati te ''najbolje'' Barcine igre??

Daj odi igrati pikado i pusti me da sa normalnim ljudima uzivam na forumu na kojem ti uopce ne bi smio biti posto si jos uvijek maloljetan...

Posted

Daj odi igrati pikado i pusti me da sa normalnim ljudima uzivam na forumu na kojem ti uopce ne bi smio biti posto si jos uvijek maloljetan...

:whaat: Priznaj poraz... pričaš nebuloze..

Posted

Tottenham Hotspur - Chelsea FC (1:0) 1,80 3,40 3,20 -- jel moze netko pomoć oko ovoga ...kako ide ovaj HANDICAP ? jel mozda ovako : ako tottenham dobije sa 1 golom razlike onda je tip 1 , ako bude 1-0 za chelsea ili 2-1 onda je tip X , a ako bude 2-0 ili 3-1 za chelsea onda je tip 2 !

Posted

Tottenham Hotspur - Chelsea FC (1:0) 1,80 3,40 3,20 -- jel moze netko pomoć oko ovoga ...kako ide ovaj HANDICAP ? jel mozda ovako : ako tottenham dobije sa 1 golom razlike onda je tip 1 , ako bude 1-0 za chelsea ili 2-1 onda je tip X , a ako bude 2-0 ili 3-1 za chelsea onda je tip 2 !

Hendikep na utakmici Tottenham-Chelsea(1:0) ti znaci da na konacni rezultat susreta dodajes 1 gol Totenhamu sto znaci ako tipujes Tottenham-Chelsea(hendikep 1:0) i odigras 1, a utakmica zavrsi neodlucno ili pobijedom Totenhama ti si pogodio

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...