roberth 15 Posted March 23, 2009 Tu sam! Loša ponuda danas... svejedno mi je... ionako više nemam šanse ni u h2h-u ni u expectu... probart ćemo bubnut neki visoki koef. Pozdrav!! Ma ja sam već odavno dignio bijelu zastavu Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 23, 2009 Nema komentara. Pa čak ni spamera nema danas! Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted March 23, 2009 Ma ja sam danas igrao samo jedan par - Phoenix : Denver /236,5/ tip UNDER sa 7/10!! Šta vi kažete o ovom?? Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 23, 2009 Ma ja sam danas igrao samo jedan par - Phoenix : Denver /236,5/ tip UNDER sa 7/10!! Šta vi kažete o ovom?? To bi ti najbolje prokomentirao - Goran1 (on je extra tipster za NBA), ali je zauzet drugim komentarima. Prema mojem saznanju ove dvije momčadi su odigrale 3 utakmice u overu od zadnje 4 odigrane kod Phoenixa. Međutim, ova granica od 236,5 koševa je poprilična. Zadnja koju su odigrali u Phoenixu završila je u underu (221,5) pobjedom Phoenixa 108:101. Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted March 23, 2009 Nalazim se na prinudnom odmoru ( ne zbog posla ,vec zbog kladjenja ). Par dana odmora jer su bilance na kladionicama prazne ( punjenje traje par dana ). Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted March 23, 2009 Pozz ljudi samo kratko jerbo mi je žena zauzela comp..odigrano!! sve realno..hihihihi moš mislit.. aj bok! Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted March 23, 2009 Koliko Hvarana.. e sad znamo gdje ćemo na more Dobra večer cafe~ljupci.. Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted March 23, 2009 E jedno pitanje... ako se sječate one strašne nesreće u tunelu kad je Stričak teretnjakom naletio na kolonu. Kako se zove taj tunel LeKenik ili LeDenik??? Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted March 23, 2009 E jedno pitanje... ako se sječate one strašne nesreće u tunelu kad je Stričak teretnjakom naletio na kolonu. Kako se zove taj tunel LeKenik ili LeDenik??? ovo prvo..... Share this post Link to post Share on other sites