Jump to content

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted
  baptista said:

Opet sam biser..uglavnom igram neke tenise i Llodru među njima i frajer dobi prvi set i onda preda meć...sve bi bilo ok da sam se kladio u nekoj lokalnoj rupi..a ovako laganini :crossfingers:

Srećom ja rijetko dođem na red za komp prije 8 pa ne stignem sastavit listić i nać svog Llodru..........

Posted
  orijent said:

Srećom ja rijetko dođem na red za komp prije 8 pa ne stignem sastavit listić i nać svog Llodru..........

..a šta da ti kažem..evo i Fajerstads gubi od Selefetepetemete..nabijem ih...uff

Posted
  baptista said:

..a šta da ti kažem..evo i Fajerstads gubi od Selefetepetemete..nabijem ih...uff

Da si se na vrijeme informirao znao bi da "Skellefteå har ändrat ordentligt i kedjorna. Årets mest märkligt formerade kedja med Forsell, Moran och Söderberg är nu om möjligt ännu konstigare då Kimmo Kos"

Posted
  orijent said:

Da si se na vrijeme informirao znao bi da "Skellefteå har ändrat ordentligt i kedjorna. Årets mest märkligt formerade kedja med Forsell, Moran och Söderberg är nu om möjligt ännu konstigare då Kimmo Kos"

:crossfingers:

Posted
  baptista said:

Da te utiješim. Današnji 'public bet?'

Slask Wroclaw - Ruch Chorzow - 1:2 - 5,20

Nema šanse da se pogodi. :crossfingers:

Posted

Još dva današnja 'bisera':

Angola - Cape Verde Ot. - 0:1 - 5,20

Young Lions - Home Utd - 1:0 - 4,70

Nemam riječi. :crossfingers:

Posted
  Tuto said:

Još dva današnja 'bisera':

Angola - Cape Verde Ot. - 0:1 - 5,20

Young Lions - Home Utd - 1:0 - 4,70

Nemam riječi. :crossfingers:

Zaboravio si jednu "perlu".........Ljubo

Ljubičić I. - O.Hernandez 4:6, 4:6 - 5,00

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...