Jump to content

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

Opet sam biser..uglavnom igram neke tenise i Llodru među njima i frajer dobi prvi set i onda preda meć...sve bi bilo ok da sam se kladio u nekoj lokalnoj rupi..a ovako laganini :crossfingers:

Srećom ja rijetko dođem na red za komp prije 8 pa ne stignem sastavit listić i nać svog Llodru..........

Posted

Srećom ja rijetko dođem na red za komp prije 8 pa ne stignem sastavit listić i nać svog Llodru..........

..a šta da ti kažem..evo i Fajerstads gubi od Selefetepetemete..nabijem ih...uff

Posted

..a šta da ti kažem..evo i Fajerstads gubi od Selefetepetemete..nabijem ih...uff

Da si se na vrijeme informirao znao bi da "Skellefteå har ändrat ordentligt i kedjorna. Årets mest märkligt formerade kedja med Forsell, Moran och Söderberg är nu om möjligt ännu konstigare då Kimmo Kos"

Posted

Da si se na vrijeme informirao znao bi da "Skellefteå har ändrat ordentligt i kedjorna. Årets mest märkligt formerade kedja med Forsell, Moran och Söderberg är nu om möjligt ännu konstigare då Kimmo Kos"

:crossfingers:

Posted

Da te utiješim. Današnji 'public bet?'

Slask Wroclaw - Ruch Chorzow - 1:2 - 5,20

Nema šanse da se pogodi. :crossfingers:

Posted

Još dva današnja 'bisera':

Angola - Cape Verde Ot. - 0:1 - 5,20

Young Lions - Home Utd - 1:0 - 4,70

Nemam riječi. :crossfingers:

Posted

Još dva današnja 'bisera':

Angola - Cape Verde Ot. - 0:1 - 5,20

Young Lions - Home Utd - 1:0 - 4,70

Nemam riječi. :crossfingers:

Zaboravio si jednu "perlu".........Ljubo

Ljubičić I. - O.Hernandez 4:6, 4:6 - 5,00

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...