Jump to content

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

Imam pitanje... šta nije da se zadnjih 5 dana natjecanja nemože postaviti isti par, tj isti tip i uvijeti? vidim na hendikep partizana je već dosta ljudi stavilo (expekt.liga).

Usput gledam tekmu i katastrofa je. Partizan neće zabiti ni 40 koševa do kraja, nemogu pogodit ništa.

Posted

Imam pitanje... šta nije da se zadnjih 5 dana natjecanja nemože postaviti isti par, tj isti tip i uvijeti? vidim na hendikep partizana je već dosta ljudi stavilo (expekt.liga).

Usput gledam tekmu i katastrofa je. Partizan neće zabiti ni 40 koševa do kraja, nemogu pogodit ništa.

To vazi od sutra (31 dan ima ovaj mesec)

:crossfingers:

Posted

Neki dan mi je palo napamet da nitko nikada nije rekao sto je bilo u onom poklonu iznenađenja kojeg je euro dobio za osvajanje mastersa, mozda zecica :crossfingers:

Posted

Neki dan mi je palo napamet da nitko nikada nije rekao sto je bilo u onom poklonu iznenađenja kojeg je euro dobio za osvajanje mastersa, mozda zecica  

Da li ga je uopće i dobio? :crossfingers:
Posted

Evo kome je dosadno jedan lagani Alan Ford, 5 MB

Skinuto. Samo mi nije jasno tko je 'ucviljeni diktator'? :crossfingers:
Posted

Neki dan mi je palo napamet da nitko nikada nije rekao sto je bilo u onom poklonu iznenađenja kojeg je euro dobio za osvajanje mastersa, mozda zecica :crossfingers:

Nazalost Tuto je upravu..Pare su legle veoma brzo na racunu, a od paketa zasad nista.tesi me samo to ,sto je jedan lik u Skandinaviji (ne znam tacno u kojoj zemlji) dobio raglednicu posle dobrih 50- tak godina.Nisam nigde urgirao i trazio objasnjenja .One pare sam dobro poduplao (8x) pa se nadam da cu ih skoro podici ( a sa tim do sada nisam imao problema).

Ovog meseca sam malo zauzet a sledeci mesec ,boze zdravlja ,evo mene.

Sretno drugari.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...