Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zar i tebi, baptista? :crossfingers:

..tako je nisam pogodio niš od nedjelje..nego jedno pitanje,gdje je nestao onaj alatić siguran dobitak sta ga se moglo prije preuzeti sa portala??

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

....nego jedno pitanje,gdje je nestao onaj alatić siguran dobitak sta ga se moglo prije preuzeti sa portala??

Vjerojatno se radi o programčiću koji pronalazi 'sure bet' parove. Moj ti je savjet da zaboraviš na to jer treba imati dosta vremena, novaca i živaca, da bi se isplatio takav način klađenja.. Nema sigurnog dobitka.

Možda ti Dwiz ostavi link ako postoji, a u međuvremenu posjeti ove stranice.

:crossfingers:

Posted

Vjerojatno se radi o programčiću koji pronalazi 'sure bet' parove. Moj ti je savjet da zaboraviš na to jer treba imati dosta vremena, novaca i živaca, da bi se isplatio takav način klađenja.. Nema sigurnog dobitka.

Možda ti Dwiz ostavi link ako postoji, a u međuvremenu posjeti ove stranice.

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif

..ma sve 5 Betbrain imam u bookmark ali nikad se ne bakcem s tim jer mi se neda,probao par puta i dok sam podigo lovu uplatio na klade sa svim njihovim provizijama vidio da se ne isplati plus još padne tecaj brzo..ali treba mi za neke druge stvari..volim ekperimentirati sa brojkama i matematikom.. :crossfingers:

Posted

..jooj to mi je definitivno nadosadniji i najgluplji sport..ne mogu je podnjeti pogotovo kad onaj Blažićko laprda nešto o cemu pojma nema...

Dajem ti za pravo ne voljeti F1, ali ovo za Blažička da se ne razumije u taj sport ti je velika glupost...........vjerujem da ti on sam i njegov stil ne pašu......

Posted

Još cca 3 sata i 25' do prvog treninga.

Da, prvi trening je u 2:30, njega ću propustit, ali onaj drugi u 6 vjerovatno ću pogledat, ludo me interesira stvarno stanje stvari, jer milion je raznih priča....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...