adisbega 0 Posted April 3, 2009 Kaze Fata Muji: "Hajd me bolan Mujo malo fataj" Odgovara Mujo zauzeto: "Hajd bjezi" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zivkovic Rade 0 Posted April 3, 2009 Priča Mujo sa Hasom: - Joj, ponovo mi se ide u Australiju! Haso će na to: - A kad si ti to bio u Australiji? - Ma nisam, nego mi se i juče išlo! ___________________________________ Mama, zašto sam ja crn, a ti bela? - Ćuti, sine, kakva je žurka bila, dobro je da ne laješ. _______________________________________ Šta kaže mama plavuši kad ova izlazi u grad? Ako do 10 ne budeš u krevetu, vrati se kući. Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted April 3, 2009 Dobri, dobri... Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 3, 2009 DALMATINSKI ODGOJ DICE Dođe Frane kući i kaze papi da je dobija 4 jedinice. Pape popizdija: - Tovare jedan, iz čega si sve dobija jedinicu? - Iz tjelesnoga, matematike, hrvatskoga i vjeronauka. - A Kako si dobija jedinicu iz tjelesnoga? - Učitelj nam je reka da dignemo jednu nogu, ja sam je diga. Onda je reka da dignemo i drugu nogu. Pape: Pa ćeš onda na kur.. stajat? - To san i ja reka, pa sam dobija jedinicu... Dobro, a kako si dobija jedinicu iz hrvatskoga? - Učiteljica je izvukla nas troje i pitala nas da kažemo jednu rečenicu. Jure je reka: - Ana voli Matu. Stipe je reka: - Ana voli Peru... Pape: A jeba te, pa ta Ana je kurv..ina! - Je, to san i ja reka, pa mi je učiteljica dala 1... - Dobro, a kako si dobija jedan iz matematike? - Učiteljica je pitala koliko je 2+3, a ja sam reka 5. Onda je pitala koliko je 3+2... Pape: A jeba te, to je isti kur.. ... - To sam i ja reka, pa san dobija jedinicu... - Dobro, ali nije mi jasno, kako si dobija jedan iz vjeronauka??? - Vjeroučitelj je priča kako je Bog svugdi oko nas, a ja sam ga pita je li i u podrumu od našega susida, a on je reka da je Bog i tamo... Pape: Je kur.., naš susid nema podruma... - E, to san i ja reka... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kralj 0 Posted April 3, 2009 Sprema se cura sa sela na studij u Zagreb. Kaže joj brižna majka: - 'ćerko moja, pazi se tamo, će te vidjeti neki mangup, pa će da ti reći da si lijepa, pa da te izvede u grad, pa u kino, pa će te odvesti kod njega na kavu, pa će skočiti na tebe..., a ja ću ti, jadna majka umrijeti. - Dobro mama. - odgovori kćerka. Poslije dva mjeseca, dolazi kćerka prvi put kući i kad su ostale same, pita ju majka: - 'ćeri, što je bilo s onim što smo pričale? - Jao mama, stvarno je bilo kako si rekla. Dođe jedan, pa mi priča kako sam lijepa, pa me izvede u grad, pa u kino, pa odosmo kod njega na kavu... - I, i što je onda bilo? - upita brižna majka. - E, onda majko, skočim ja na njega, pa nek umre njegova majka!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
NikolaG 1 Posted April 3, 2009 DALMATINSKI ODGOJ DICE Dođe Frane kući i kaze papi da je dobija 4 jedinice. Pape popizdija: - Tovare jedan, iz čega si sve dobija jedinicu? - Iz tjelesnoga, matematike, hrvatskoga i vjeronauka. - A Kako si dobija jedinicu iz tjelesnoga? - Učitelj nam je reka da dignemo jednu nogu, ja sam je diga. Onda je reka da dignemo i drugu nogu. Pape: Pa ćeš onda na kur.. stajat? - To san i ja reka, pa sam dobija jedinicu... Dobro, a kako si dobija jedinicu iz hrvatskoga? - Učiteljica je izvukla nas troje i pitala nas da kažemo jednu rečenicu. Jure je reka: - Ana voli Matu. Stipe je reka: - Ana voli Peru... Pape: A jeba te, pa ta Ana je kurv..ina! - Je, to san i ja reka, pa mi je učiteljica dala 1... - Dobro, a kako si dobija jedan iz matematike? - Učiteljica je pitala koliko je 2+3, a ja sam reka 5. Onda je pitala koliko je 3+2... Pape: A jeba te, to je isti kur.. ... - To sam i ja reka, pa san dobija jedinicu... - Dobro, ali nije mi jasno, kako si dobija jedan iz vjeronauka??? - Vjeroučitelj je priča kako je Bog svugdi oko nas, a ja sam ga pita je li i u podrumu od našega susida, a on je reka da je Bog i tamo... Pape: Je kur.., naš susid nema podruma... - E, to san i ja reka... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/party.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivančica 0 Posted June 21, 2009 Pročitao negdje deda da je kruh dobar za potenciju pa se zaleti u pekaru: 'Molim vas pet kila kruha!' Pekar: 'Ma što će vam toliko kruha, pa stvrdnut će vam se!' 'Onda 15 kila!' Quote Share this post Link to post Share on other sites