tvicenti 7 Posted April 4, 2009 (edited) Ja krenuo u noćnu utrku sa dva para u dobleu: A.Murray - Del Potro J.M. na Murraya 6:1 5:7 6:2 6/Minnesota - Calgary http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif 4:0 Uh kako lijepa noć i početak divnog dana!!! Edited April 4, 2009 by tvicenti Share this post Link to post Share on other sites
Suhi 0 Posted April 4, 2009 Dobar jutar kolege! Naćas prošli kolumbijci Deportes Quindio - Boyaca Chico 2:0 Ima li kakav prijedlog za neki par do podneva? Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 4, 2009 ..dobro jutro(korisnik još trlja oči)... Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted April 4, 2009 Jutro svima Vikend je valjda cemo uspieti danas iskombinovat 5 parova za pogodak Sretno svima Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 4, 2009 Dobro jutro ekipica i ostali na Čestitke noćobdijama na dobicima. Još malo pa će kvalifikacije u F1. Ugodna vam subota iz kišne Rijeke i uspješan odabir današnjih parova. Tuto Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted April 4, 2009 Parovi za danas: NEC - Twente (gdg) + Bray - St.Patrick (gdg) + Nurnberg - Koblenz 1 + Bohemians - Corck (ddg) - smrde irske Farjestad - HV 71 (kp) 1 + JYP - Kalpa 1 + u srijedu robbie keane dade onaj go italijanima u 90 juce opet irci Share this post Link to post Share on other sites
prka77 0 Posted April 4, 2009 Dobro juteo svima, ponuda je spremna za pretraživanje Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 4, 2009 JUTRO !!!!! oooo di si glavonja!! Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted April 4, 2009 Onda bi i ja mogao pa cemo tu live komentirati, jesi mozda gledao danas Đokovica i Federera, cuo sam da je Roger razbijao rekete kao Ivanisevic i Safin u najboljim danima Začudio bi se koliki je živac Federer u mlađim danima bio.... a gle ga s palmicom... Goran mu je i u tom bio uzor http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_lol.gif btw. ne pozdravih.... dooooobar daaaan 2all Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 4, 2009 btw. ne pozdravih.... dooooobar daaaan 2all dobar dan i tebi ženski rode.. Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted April 4, 2009 Začudio bi se koliki je živac Federer u mlađim danima bio.... a gle ga s palmicom... Goran mu je i u tom bio uzor btw. ne pozdravih.... dooooobar daaaan 2all Pozdrav svima i sretno.... Znam da je kao mladic bio jako nervozan na terenu dok je igrao, ali se to s godinama promijenilo te je postao vrlo hladnokrvan pa bi pukao za vrijeme govora kad bi osvojio Wimbledon ili US Open. Ocito je da dozivljava novu mladost te opet pocinje razbijati rekete... Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted April 4, 2009 Moji parovi za danas: Wolfsburg-Bayern (dg) Huelva Rec.-Sevilla x2 Bordeaux-Nancy 1 Celtic-Hamilton 1 Hamburg-Hoffenheim (ddg) Hertha-Dortmund 1x Malaga-Real Madrid (gdg) Travnik-Orašje 1 Newcastle-Chelsea x2 Sretno svima Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 4, 2009 Moji parovi za danas: Wolfsburg-Bayern (dg) Huelva Rec.-Sevilla x2 Bordeaux-Nancy 1 Celtic-Hamilton 1 Hamburg-Hoffenheim (ddg) Hertha-Dortmund 1x Malaga-Real Madrid (gdg) Travnik-Orašje 1 Newcastle-Chelsea x2 Sretno svima hm,sad samo treba izbacit uljeze i odabrati vone prave...ja još necu ni gledat ponudu,cekat cu još malo prijedloga!! Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted April 4, 2009 hm,sad samo treba izbacit uljeze i odabrati vone prave...ja još necu ni gledat ponudu,cekat cu još malo prijedloga!! uljez bi mogao biti ovaj travnik ali morao sam jedan iz nase lige, jbga od "95%" keceva u ligi valjda ce i ovo biti isto Share this post Link to post Share on other sites