Jump to content

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Skovbakken v Hobro 1 evo nešto i od mene tj od mog prijatelja danska treća liga!

Edited by tvicenti
Posted

Dobar dan i svima puno sreće danas!!!

naravno i to se prihvaca..ajmo ima jos koja delicija..ovi bosanci ili srbi bi mogli neki kajmak poslati.. :whaat:

Ma nema problema! Ma šta bude po volji!

Posted

Statističar, si bio jučer na mestnom derbiju??

Što je sa Veležom?? Nekada veliki Velež u bivši Jugoslaviji je imao uvijek dobre igrače,a danas?? Danas je Zrinski čak bolji i od svih YU-ligašev!!

Bio sam na gradskom derbiju... o tome bi se moglo 50 strana pisat, to bude sadržajno za nepovjerovat :whaat: Ma jok, jači su svi veliki od zrinjskog,slaba je ovo liga,  nebi se on nosio sa Zvezdom, Partizanom, Hajdukom.....

Posted

dabar dan evo i ja jucer pogodio da ce barca rasturit bayern i da su htijeli mogli su im dati 6 ili7 golova samo im se nije daloPosted Image a za danas imam jedan par koji bi trebao proci a to su NY Yankees

Posted

Stigle repa na Unibet woohoo..hvala sponzorima i gazdi..ovo je fakat najveca nagrada koju sam ikad dobio ovako..180€ http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif

A sada gledaj to pametno da obrneš.  Nemoj da se zalećeš kao što ti to znaš. 

A ja sam sad odigrao 2. hrvatsku ligu, na pobede prva 4 tima. Neće valjda da neko uprska stvar?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...