Jump to content

Recommended Posts

Posted

može i ja da se uključim za taj kulen..... bapty, ako bude ikakav plus na kraju sezone zahvljujući tvojoj formuli šaljem ti kulen.... ako bude minus ti meni :whaat:

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Statističar, si bio jučer na mestnom derbiju??

Što je sa Veležom?? Nekada veliki Velež u bivši Jugoslaviji je imao uvijek dobre igrače,a danas?? Danas je Zrinski čak bolji i od svih YU-ligašev!!

Posted (edited)

može i ja da se uključim za taj kulen..... bapty, ako bude ikakav plus na kraju sezone zahvljujući tvojoj formuli šaljem ti kulen.... ako bude minus ti meni :whaat:

ti ja dam bapty po dupetu...a sta cemo mi nisu nasa podneblja od kulena..ja sam uvjeren da cete svi bit u plusu na kraju sezone igrajuci ovaj sistem i da ce moja kuca bit puna darova,a to sto si ti naletio prstom u govno odmah isprve nemoj da te to obeshrabri..koliko sam ja na sistem 1.30X30 iz prve popusio da ne pricam..

Edited by baptista
Posted

Statističar, si bio jučer na mestnom derbiju??

Što je sa Veležom?? Nekada veliki Velež u bivši Jugoslaviji je imao uvijek dobre igrače,a danas?? Danas je Zrinski čak bolji i od svih YU-ligašev!!

ukupan buzet bh ligasa je 17maraka, zrinskom dodao jos neko 2markice pa ukupno imaju 19km i to je ta razlika

Posted

*baptista

Dobar ti je ona sistem za Baseball sto si okacio.Vrei pokusati. Vidim Suhi pogadja vec koji put zaredom.Vredi pokusati,pogotovo sto Bwin i Pinnacle nude dobre kvote za bassebal (za handicap i moneyline).Vredi rizikovati npr 5 eura zarad 2eura profita.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...