Jump to content

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tuto gledam sad one tvoje MLB-ove od sinoc.. Ne kužim kako ti nije prošlo ono Texas over 5 a meni na bwinu je..ili sam ja opet nešto drugo odigrao??

Ti si odigrao na Padillu, a ne na momčad. I upalilo je. Kažem ti ja, ko' ćorava koka kada nađe zrno. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif

Guraj dok te sreća mazi. :uredu:

Posted

Gledam snooker mec:O'Sullivan-Allen i cini se da ce se najbolji igrac danasnjice i svjetski prvak oprostiti, Allen doslovno briljira...

Posted

Nego ljudi zanima me ko se kužio u englesku ligu dovoljno da mi odgovori na ovo.

Ako Man Utd osvoji prvenstvo da li to znači da Tottenham onda ide u kup Uefa pošto je u finalu izgubio od Man Utd na penale??????

Posted

Ako Man Utd osvoji prvenstvo da li to znači da Tottenham onda ide u kup Uefa pošto je u finalu izgubio od Man Utd na penale??????

ManUtd i Tottenham su igrali finale Carling kupa iz kojeg se ne ide ni u kakva europska natjecanja. Neka me netko ispravi ako griješim.

Posted

ManUtd i Tottenham su igrali finale Carling kupa iz kojeg se ne ide ni u kakva europska natjecanja. Neka me netko ispravi ako griješim.

i ja mislim da je tako

koliko imaju kupova, da se iz svakog ide u evropu trebali bi formirati samo jedno takmicenje za engleze

i ovako ih ide pola lige u evropu

Posted

Southampton - Burnley 2 @ 2.00 (Expekt)

Sothampton je već izbačen iz lige i njima pobjeda u ovoj utakmici ne znači ništa, dok gosti sa nova tri boda ostaju u području koje vodi u kvalifikacije za premier ligu.

Koeficijent je dobar pa ga vrijedi iskoristiti.

Posted

Molde-Viking 1 1.85

Pocetak sezone Molde prvi, Viking nije bas tako dobar ali imaju 2 x u gostima, cisto sumljam da ce treci a sigurno nece pobjediti. Molde ce htjeti ovom utakmicom da se ucvrsti na prvom mjestu

99% sigurno je da ce Molde dati go, ko ganja ove male kvote 1.20 i tako to

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...