Jump to content

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
  orijent said:

Ma nema šanse da budem više od 10 minuta na kompu.............."makni se, možda mi je frendica na fejsu.....moram je nešto vrlo važno pitat.......za školu"

E zato ja kući nemam komp. Jeste da su moja deca još mala za to , ali kad bude došlo vreme i ja ću imati tih problema. Ali zato tu  mi je posao ,  pa skupljaj micha postove. 

A kad smo već kod postova , što reče Tuto , mnogi će se iznenaditi , koji misle da će da osvoje nagrade a od toga ništa biti neće. A stvarno steta pogađati - pogadjati - pogađati. - na kraju ništa. A lepo Tuto piše  - Pročitajte pravila, pročitajte pravila, pročitajte pravila. Ali nekima izgleda da kao zidu da piše.

Posted
  micha said:

E zato ja kući nemam komp. Jeste da su moja deca još mala za to , ali kad bude došlo vreme i ja ću imati tih problema. Ali zato tu  mi je posao ,  pa skupljaj micha postove. 

i ja sam mojima na poslu zaprijetio da ako me ne spoje internet da ću otić.............rekli su mi IDI :whaat:

Posted
  orijent said:

i ja sam mojima na poslu zaprijetio da ako me ne spoje internet da ću otić.............rekli su mi IDI :whaat:

E kod mene je drugačije. Internet je jedna od stvari  koja je neophodna  u mojoj firmi. , tako da nemam tih problema sa te strane. 

Posted
  micha said:

E kod mene je drugačije. Internet je jedna od stvari  koja je neophodna  u mojoj firmi. , tako da nemam tih problema sa te strane. 

blaženi posao...........šalio sam se u predhodnom postu..............moj je posao za volanom.....uglavnom

Posted
  micha said:

A kad smo već kod postova , što reče Tuto , mnogi će se iznenaditi , koji misle da će da osvoje nagrade a od toga ništa biti neće. A stvarno steta pogađati - pogadjati - pogađati. - na kraju ništa. A lepo Tuto piše  - Pročitajte pravila, pročitajte pravila, pročitajte pravila. Ali nekima izgleda da kao zidu da piše.

A nije problem skupiti potrebne postove.Pa uvijek se o necemu pise,komentarise se,lupa se i po koji spam,naravno... :whaat: I ja sam se iznenadio u pocetku ovolikom guzvom u cafeu,jer je inace prazan,avetinjski prazan.I malo prosvrljao po pravilima i eto,spamam kao veliki,mjesec dana. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Imam i viska postova,pa ako mogu malo preliti Orijentu,rado dajem. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif

Posted
  orijent said:

blaženi posao...........šalio sam se u predhodnom postu..............moj je posao za volanom.....uglavnom

Jel pjevas...Sta ce nama soferima kucaaaaaaaaa? :whaat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...