micha Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 orijent said: Ma nema šanse da budem više od 10 minuta na kompu.............."makni se, možda mi je frendica na fejsu.....moram je nešto vrlo važno pitat.......za školu" E zato ja kući nemam komp. Jeste da su moja deca još mala za to , ali kad bude došlo vreme i ja ću imati tih problema. Ali zato tu mi je posao , pa skupljaj micha postove. A kad smo već kod postova , što reče Tuto , mnogi će se iznenaditi , koji misle da će da osvoje nagrade a od toga ništa biti neće. A stvarno steta pogađati - pogadjati - pogađati. - na kraju ništa. A lepo Tuto piše - Pročitajte pravila, pročitajte pravila, pročitajte pravila. Ali nekima izgleda da kao zidu da piše.
euro Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 orijent said: I tebi sinko.......šta ima? Na Balkanu nista novo
orijent Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 micha said: E zato ja kući nemam komp. Jeste da su moja deca još mala za to , ali kad bude došlo vreme i ja ću imati tih problema. Ali zato tu mi je posao , pa skupljaj micha postove. i ja sam mojima na poslu zaprijetio da ako me ne spoje internet da ću otić.............rekli su mi IDI
orijent Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 euro said: Na Balkanu nista novo Nisi u profilu napisao s kog si djela Balkana.......
Tuto Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 orijent said: Ma nema šanse da budem više od 10 minuta na kompu.....30 dana po 3 posta i nagrada je tvoja. Priznaj da nisi očekivao da ćeš ovaj mjesec išta osvojiti, pa te sada zateklo. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif
orijent Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Tuto said: 30 dana po 3 posta i nagrada je tvoja. Priznaj da nisi očekivao da ćeš ovaj mjesec išta osvojiti, pa te sada zateklo. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Pobjedio sam Katalinića, a koliko sam stvarno bio bez pristupa kompu govori i činjenica da sam propustio jedno kolo Unibeta..........a da me zateklo, zateklo me
micha Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 orijent said: i ja sam mojima na poslu zaprijetio da ako me ne spoje internet da ću otić.............rekli su mi IDI E kod mene je drugačije. Internet je jedna od stvari koja je neophodna u mojoj firmi. , tako da nemam tih problema sa te strane.
orijent Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 micha said: E kod mene je drugačije. Internet je jedna od stvari koja je neophodna u mojoj firmi. , tako da nemam tih problema sa te strane. blaženi posao...........šalio sam se u predhodnom postu..............moj je posao za volanom.....uglavnom
bolinjo Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 micha said: E zato ja kući nemam komp. Jeste da su moja deca još mala za to , ali kad bude došlo vreme i ja ću imati tih problema. Ali zato tu mi je posao , pa skupljaj micha postove. A kad smo već kod postova , što reče Tuto , mnogi će se iznenaditi , koji misle da će da osvoje nagrade a od toga ništa biti neće. A stvarno steta pogađati - pogadjati - pogađati. - na kraju ništa. A lepo Tuto piše - Pročitajte pravila, pročitajte pravila, pročitajte pravila. Ali nekima izgleda da kao zidu da piše. A nije problem skupiti potrebne postove.Pa uvijek se o necemu pise,komentarise se,lupa se i po koji spam,naravno... I ja sam se iznenadio u pocetku ovolikom guzvom u cafeu,jer je inace prazan,avetinjski prazan.I malo prosvrljao po pravilima i eto,spamam kao veliki,mjesec dana. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Imam i viska postova,pa ako mogu malo preliti Orijentu,rado dajem. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif
bolinjo Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 orijent said: blaženi posao...........šalio sam se u predhodnom postu..............moj je posao za volanom.....uglavnom Jel pjevas...Sta ce nama soferima kucaaaaaaaaa?
orijent Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 bolinjo said: Jel pjevas...Sta ce nama soferima kucaaaaaaaaa? Tako je bilo prije...........sad u 15:30 razdužujem vozilo
bolinjo Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 orijent said: Tako je bilo prije...........sad u 15:30 razdužujem vozilo Eh,onda i nije tako strasno.Imas vremena odmoriti od volana...
Recommended Posts