Tuto 157 Posted May 7, 2006 ATP - Estoril Open - finale Nalbandian, David - Davydenko, Nikolay Do sada su se susreli četiri puta, od 2002. do 2005., a trenutni rezultat je 2:2. Na ATP list Nalbandian je četvrti, a Davydenko šesti. Njihova zadnja dva susreta koja su se odigrala na zemlji bila su u DC 2003. u Buenos Airesu, a dobio je Nalbandian 3:0 (6:2, 6:2, 7:5). Susret na turniru u Barceloni 2003. dobio je Davydenko 2:0 (6:3, 7:6). Obojici igrača ovo je prvo finale ove godine. Na ovom turniru Nalbandian je četiri pobjede do finala ostvario rezultatom 2:0, odigravši ukupno 78 gemova odnosno 19,5 po susretu. Davydenko je imao te Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted May 7, 2006 Ja mislim da će ipak Nalbandian dobit. U puno boljoj formi je od Davidenka trenutno. Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 7, 2006 ATP - Munchen BMW Open - finale Rochus, Olivier - Vliegen, Kristof Susret dva zemljaka, na ATP listi 30 je Rochus, a 50 Vliegena. Ni jedan ni drugi nisu bili favoriti da igraju finale. Sreća ih je pomazila i tu su. Jedini njihov me Share this post Link to post Share on other sites