Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nego, kad je Eurosong, trebalo bi preslušat pjesme i pronaći favorita. Na Norvežane je 2,5 koeficijent, onda ih ima masu sa 7,5, naši su na 200.

"Andrea strahuje: Samo da ne budemo zadnji na Eurosongu"

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nego, kad je Eurosong, trebalo bi preslušat pjesme i pronaći favorita. Na Norvežane je 2,5 koeficijent, onda ih ima masu sa 7,5, naši su na 200.

"Andrea strahuje: Samo da ne budemo zadnji na Eurosongu"

Mislim da niko ne može biti gori od Sevkuše..http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif

Posted

- Preslušala sam CD sa svim eurovizijskim pjesmama i čini mi se kako je većina sudionika išla na tip nekadašnje pobjedničke Ruslanine skladbe, na rockerski ili tipičan skandinavski zvuk. A mi smo u takvoj priči potpuno posebni. Super mi je Azerbajdžan, simpatičan mi je i Norvežanin, sviđaju mi se Grčka i Turska...

No, ne opeterećujem se plasmanom. Najvažnije je da, najbolje što možemo, odradimo svoj dio posla. I da samo ne budemo zadnji - sa smiješkom je uoči putovanja izjavila Andrea, svjesna kako situacija na kladionicama ne ide u prilog “Lijepoj Teni”.

Na poznatom “William Hillu” hrvatska predstavnica ima najmanje šansi između 19 zemalja u drugoj polufinalnoj večeri, a na dnu ljestvice nalazi se i u ukupnom poretku.

Posted

- Preslušala sam CD sa svim eurovizijskim pjesmama i čini mi se kako je većina sudionika išla na tip nekadašnje pobjedničke Ruslanine skladbe, na rockerski ili tipičan skandinavski zvuk. A mi smo u takvoj priči potpuno posebni. Super mi je Azerbajdžan, simpatičan mi je i Norvežanin, sviđaju mi se Grčka i Turska...

No, ne opeterećujem se plasmanom. Najvažnije je da, najbolje što možemo, odradimo svoj dio posla. I da samo ne budemo zadnji - sa smiješkom je uoči putovanja izjavila Andrea, svjesna kako situacija na kladionicama ne ide u prilog “Lijepoj Teni”.

Na poznatom “William Hillu” hrvatska predstavnica ima najmanje šansi između 19 zemalja u drugoj polufinalnoj večeri, a na dnu ljestvice nalazi se i u ukupnom poretku.

Oprah Winfrey bacila oko na Igora Cukrova!

Jedna od najmoćnijih žena u svjetskom showbiznisu, velika Oprah, od svojih producenata naručila je priču o hrvatskom predstavniku na Eurosongu, našem Igoru Cukrovu. Ovu informaciju za Jutarnji list potvrdio je Aleksandar Konstadinov, šef hrvatskog glazbenog izaslanstva u Moskvi. "Producenti slavne Oprah Winfrey kontaktirali su nas prošlog tjedna i zatražili da im dostavimo četverominutnu videopriču o Igoru Cukrovu i Andrei Šušnjari, našim ovogodišnjim eurovizijskim predstavnicima", rekao je Kostandinov i dodao: "Zanimljivo je to što su Amerikanci pokazali interes za Eurosong. Kada bi se sve karte poklopile pa da Oprah emisiju o toj lakoglazbenoj smotri prikaže uoči Moskve, to bi nam bila velika promocija".Krene li Oprah promovirati Cukrova, tijek anketa bi se mogao znatno promijeniti.

Posted

Evo ga na:

"Nikola Kalinić 5 - Pred očima Ajaxova skauta malo toga je pokazao. Stoji uvijek činjenica da je odsjećen i bez prave lopte, ali i kao sidraš trebao bi više baluna kvalitetnije obraditi. Dobro čuvan ostao je jalov.

Senijad Ibričić 5,5 - Negativan nastup, sa sjevera su ga zazivali “Ibro, Ibro” kao spasitelja, ali osim ponekog driblinga i činjenice da je ostao neshvaćen od suigrača, nije bilo vajde." -Slobodna Dalmacija

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...