bolinjo 0 Posted May 5, 2009 Malo razbirige od nogometa! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_mad.gif Prijedlog popodnevnih (večerašnjih) MLB susreta. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif E nesto od ovog bi se moglo i uplatiti.Rano si ih postavio,stigne se do kladionice. Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted May 5, 2009 Navarro dobio 7:5,6:4.A ja nemam hrabrosti odigrati cistu pobjedu.I kombinujem ga sa zabarcinom zabarskom. :hysterical: Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 5, 2009 E nesto od ovog bi se moglo i uplatiti.Rano si ih postavio,stigne se do kladionice. Da kad smo kod toga,meni se SuperSport otvorio u komšiluku,pljunem na njega,samo 4-5 godina prekasno! Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted May 5, 2009 Odoh malo posla jos napraviti,nemam zivaca za Bolellia. Cujemo se kasnije. Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted May 5, 2009 Da kad smo kod toga,meni se SuperSport otvorio u komšiluku,pljunem na njega,samo 4-5 godina prekasno! Zasto prekasno? Share this post Link to post Share on other sites
refer 0 Posted May 5, 2009 Zasto prekasno? možda je navika u pitanju Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted May 5, 2009 A jesan i ja budala, odigran na didu Alberta Martina Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 5, 2009 Zasto prekasno? Pa zato jer nemam više naviku ic u kladaru..no ko zna možda ovdje ne bude onoliko glupih likova na jednome mjestu koji uvijek sve znaju.. A najviše mi išlo na živce kad bi neki kolonu napravili,riba im tipkala parove onda neš ne bi valjalo pa bi oni onako preko cijele kladionice vikali koje parove da im stavi i koliki im je tzečaj..i na kraju rekli "ma stavi za 5".. Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 5, 2009 A jesan i ja budala, odigran na didu Alberta Martina Malo ali jaaako malo mi je falilo da i na njega stavim.. Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted May 5, 2009 Ja sam ipak odigrao na Arsenala UNDER 2.5 @1.72 X 10e, mada sam ubedjenja da bi Arsenal mogao dobiti mec. Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted May 5, 2009 završio brzinski shoping u tovar centru.........majka obećala kćeri da će ih tata vodit u Tower kupit tenisice................tata nije imao pravo na repliku...... Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted May 5, 2009 Ja sam ipak odigrao na Arsenala UNDER 2.5 @1.72 X 10e, mada sam ubedjenja da bi Arsenal mogao dobiti mec. ja se nadam da ćeš ovo falit.........ne zbog tebe samog..............dosta mi je više glupih utakmica 0:0, 1:0........ Share this post Link to post Share on other sites
refer 0 Posted May 5, 2009 ja se nadam da ćeš ovo falit.........ne zbog tebe samog..............dosta mi je više glupih utakmica 0:0, 1:0........ upravo to Nadam se da će Arsenal pobjediti 5-3 Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted May 5, 2009 upravo to Nadam se da će Arsenal pobjediti 5-3 meni draži Manchester.......... Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted May 5, 2009 ja se nadam da ćeš ovo falit.........ne zbog tebe samog..............dosta mi je više glupih utakmica 0:0, 1:0........ Ma kad bi tako bar bilo , ali kad jedna Barsa odigra doma 0-0 a posle toga razbije Reala a i ovi vecerasnji ce taktizirati pa ce i ovde najverovatnije biti bas onako kako ti ne volis da bude ... Share this post Link to post Share on other sites