bolinjo 0 Posted May 5, 2009 Pa zato jer nemam više naviku ic u kladaru..no ko zna možda ovdje ne bude onoliko glupih likova na jednome mjestu koji uvijek sve znaju.. A najviše mi išlo na živce kad bi neki kolonu napravili,riba im tipkala parove onda neš ne bi valjalo pa bi oni onako preko cijele kladionice vikali koje parove da im stavi i koliki im je tzečaj..i na kraju rekli "ma stavi za 5".. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif Ma ima i tu nesto sto daje car ovome svemu.Jel nije ponekad zanimljivo sa takvim likovima?Odes nadrndan,vratis se nasmijan.Ponekad i previse nasmijan(popisan). :hysterical: Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted May 5, 2009 Ma kad bi tako bar bilo , ali kad jedna Barsa odigra doma 0-0 a posle toga razbije Reala a i ovi vecerasnji ce taktizirati pa ce i ovde najverovatnije biti bas onako kako ti ne volis da bude ... nažalost, u pravu si..........ali isto smo mislili i za Chelsea - Liverpool pa smo vidjeli 8 komada.......... Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted May 5, 2009 završio brzinski shoping u tovar centru.........majka obećala kćeri da će ih tata vodit u Tower kupit tenisice................tata nije imao pravo na repliku...... Tata ima pravo da izvadi novcanik...Bar u mom slucaju. Na repliku ne smijem ni pomisliti. Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted May 5, 2009 Tata ima pravo da izvadi novcanik...Bar u mom slucaju. Na repliku ne smijem ni pomisliti. slično..........posudim karticu, ali samo na par minuta Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted May 5, 2009 upravo to Nadam se da će Arsenal pobjediti 5-3 Meni svejedno ko ce dobiti,ali bih volio da bude golova.Kad ih ne bude,meni bude zao sto sam izgubio 2 sata uz utakmicu... Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted May 5, 2009 slično..........posudim karticu, ali samo na par minuta http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif Nikako davati karticu!Samo unaprijed izbrojan iznos. :hysterical: Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted May 5, 2009 Nikako davati karticu!Samo unaprijed izbrojan iznos. :hysterical: i karticu i pin..........pa nek se vesele....... Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted May 5, 2009 i karticu i pin..........pa nek se vesele....... Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted May 5, 2009 i karticu i pin..........pa nek se vesele....... i neka one crvene kad im blagajnica kaže da je kartica odbijena jer na računu nema dovoljno novaca.......... Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted May 5, 2009 Gledam malo rezultate danas i turnir u Italiji,San Remo,mi bode oci.Pade mi na pamet malopredjasni razgovor sa Baptistom o crnoj listi tenisera,zaboravio sam djubre nad djubradima,Di Maura. Elem,San Remo,od 6 odigranih meceva do sad,5 "iznenadjenja".Slucajnost?Ne bih rekao... Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted May 5, 2009 Bolelli rastura........ Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted May 5, 2009 i neka one crvene kad im blagajnica kaže da je kartica odbijena jer na računu nema dovoljno novaca.......... Mislim da se nece zacrveniti,nego ce pred blagajnicom prokomentarisati kako je on(tata),opet nesposoban,ni dosta para ne moze zaraditi... Evo sad mi dodje da zenu kroz prozor bacim...Nemojmo vise o tome... :hysterical: http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted May 5, 2009 Bolelli rastura........ Pa bilo je i vrijeme... Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted May 5, 2009 Bolelli rastura........ Davydenko...........drugi set 6:6...........bit će da je uplatio kakav over Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted May 5, 2009 Davydenko...........drugi set 6:6...........bit će da je uplatio kakav over Sve je moguce...Gubio je 4:1 u drugom setu,Golubev servis imao i evo uspio se vratiti i pobijediti.Ali dzabe,sto se mene tice,na moj listic vise nece... Share this post Link to post Share on other sites