bolinjo 0 Posted May 5, 2009 A ovaj Zderic je stvarno bijeda od kladionice.U Beogradu upravo igraju Ljubicic-Crivoi i Baghdatis-Cipolla,Zderic to u ponudi nema. Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 5, 2009 Upravo dobih mail u kojem se kaže da Arsenal pobjeđuje, a ManUtd ulazi u finale. Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted May 5, 2009 Upravo dobih mail u kojem se kaže da Arsenal pobjeđuje, a ManUtd ulazi u finale. Ako je posiljatelj Alex Ferguson,idem odmah uplatiti... Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted May 5, 2009 Upravo dobih mail u kojem se kaže da Arsenal pobjeđuje, a ManUtd ulazi u finale. pitaj ih dali znaju točan rezultat i strijelce......... Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 5, 2009 Postavljeni su Unibet parovi. Požurite! Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 5, 2009 Kazem ja treba odigrati Arsenal 1X,nije uopće loša kvota.. Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted May 5, 2009 Kazem ja treba odigrati Arsenal 1X,nije uopće loša kvota.. Ma ja nisam nista htio igrati,da na miru nogu gledati utakmicu...Ako uplatim,onda navijam,pa se nerviram... Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 5, 2009 Postavljeni su Unibet parovi. Požurite! uuu vec vidim opet ce biti nezadovoljnika.. Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted May 5, 2009 uuu vec vidim opet ce biti nezadovoljnika.. Pozdrav!! Ja sam natipkaooooo!!! Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 5, 2009 uuu vec vidim opet ce biti nezadovoljnika..Ti nezadovoljnici imaju Unibet kladionicu i neka tamo pogledaju kada gosn Katalinić objavi svoja razmišljanja, a i na forumu je uvjek otvoren topic za postavljanje parova za sljedeće kolo. Ne mogu ja zbog nezadovoljnika biti 'Unibet Tuto'. Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 5, 2009 Ti nezadovoljnici imaju Unibet kladionicu i neka tamo pogledaju kada gosn Katalinić objavi svoja razmišljanja, a i na forumu je uvjek otvoren topic za postavljanje parova za sljedeće kolo. Ne mogu ja zbog nezadovoljnika biti 'Unibet Tuto'. Ma sve 5,nisi ti ništa kriv..ali znam da je prijašnjih kola bilo nekih gunđanja pa vjerujem da ce ih biti opet..ali kao što kaeš nek se obracaju Unibetu hihihi. Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted May 5, 2009 Ti nezadovoljnici imaju Unibet kladionicu i neka tamo pogledaju kada gosn Katalinić objavi svoja razmišljanja, a i na forumu je uvjek otvoren topic za postavljanje parova za sljedeće kolo. Ne mogu ja zbog nezadovoljnika biti 'Unibet Tuto'. Točno!!! Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 5, 2009 Nevjerojatno,skinuo sam trio tenis kvotu 1.45,to se vec zove uspjeh..bravo ja!! sad idem trazit neku kvotu 1.2 1,3 maximalno! Share this post Link to post Share on other sites