Jump to content

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

E nesto od ovog bi se moglo i uplatiti.Rano si ih postavio,stigne se do kladionice. :hysterical:

Da kad smo kod toga,meni se SuperSport otvorio u komšiluku,pljunem na njega,samo 4-5 godina prekasno!:hysterical:

Posted

Zasto prekasno?

Pa zato jer nemam više naviku ic u kladaru..no ko zna možda ovdje ne bude onoliko glupih likova na jednome mjestu koji uvijek sve znaju..

A najviše mi išlo na živce kad bi neki kolonu napravili,riba im tipkala parove onda neš ne bi valjalo pa bi oni onako preko cijele kladionice vikali koje parove da im stavi i koliki im je tzečaj..i na kraju rekli "ma stavi za 5".. :hysterical:

Posted

završio brzinski shoping u tovar centru.........majka obećala kćeri da će ih tata vodit u Tower kupit tenisice................tata nije imao pravo na repliku......

Posted

Ja sam ipak odigrao na Arsenala UNDER 2.5 @1.72 X 10e, mada sam ubedjenja da bi Arsenal mogao dobiti mec.

:hysterical:

ja se nadam da ćeš ovo falit.........ne zbog tebe samog..............dosta mi je više glupih utakmica 0:0, 1:0........

Posted

ja se nadam da ćeš ovo falit.........ne zbog tebe samog..............dosta mi je više glupih utakmica 0:0, 1:0........

upravo to :hysterical:

Nadam se da će Arsenal pobjediti 5-3 :hysterical:

Posted

Ma kad bi tako bar bilo , ali kad jedna Barsa odigra doma 0-0 a posle toga razbije Reala a i ovi vecerasnji ce taktizirati pa ce i ovde najverovatnije biti bas onako kako ti ne volis da bude ...

:hysterical:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...