Tuto Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Molio bi Dwiza da kada bude obračunavao uzme kvotu 3,20 pošto je porasla. Mnogima jedan bod ništa ne znači ali mi je u prošlom mjesecu baš 1 bod falio za 3. mjesto Onda bi Dwiz trebao svima ili oduzimati ili dodavati bodove, jer kladionice stalno mijenjaju tečajeve desetak puta na dan. :? Uz najbolju volju, mislim da od tvojeg zahtijeva ne bu bilo niš.
Tuto Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Pinnacle 01:05 - Pittsburgh Pirates - (-1,5) Arizona Diamondback Tip: 2 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Tečaj: 2.15 Ulog: 10 Tuto TR: 4:7 :o
Goran Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Molio bi Dwiza da kada bude obračunavao uzme kvotu 3,20 pošto je porasla. Mnogima jedan bod ništa ne znači ali mi je u prošlom mjesecu baš 1 bod falio za 3. mjesto Onda bi Dwiz trebao svima ili oduzimati ili dodavati bodove, jer kladionice stalno mijenjaju tečajeve desetak puta na dan. :? Uz najbolju volju, mislim da od tvojeg zahtijeva ne bu bilo niš.
Recommended Posts