Tuto 157 Posted May 10, 2006 Molio bi Dwiza da kada bude obračunavao uzme kvotu 3,20 pošto je porasla. Mnogima jedan bod ništa ne znači ali mi je u prošlom mjesecu baš 1 bod falio za 3. mjesto Onda bi Dwiz trebao svima ili oduzimati ili dodavati bodove, jer kladionice stalno mijenjaju tečajeve desetak puta na dan. :? Uz najbolju volju, mislim da od tvojeg zahtijeva ne bu bilo niš. Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 11, 2006 Pinnacle 01:05 - Pittsburgh Pirates - (-1,5) Arizona Diamondback Tip: 2 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Tečaj: 2.15 Ulog: 10 Tuto TR: 4:7 :o Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted May 11, 2006 Molio bi Dwiza da kada bude obračunavao uzme kvotu 3,20 pošto je porasla. Mnogima jedan bod ništa ne znači ali mi je u prošlom mjesecu baš 1 bod falio za 3. mjesto Onda bi Dwiz trebao svima ili oduzimati ili dodavati bodove, jer kladionice stalno mijenjaju tečajeve desetak puta na dan. :? Uz najbolju volju, mislim da od tvojeg zahtijeva ne bu bilo niš. Share this post Link to post Share on other sites