Jump to content

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

Ah... što više nadodati... :hysterical:

Normalno je da vise nemas sto nadodati kad sam sve rekao, inace cestitke na plasmanu ljubljenog kluba u finale LP-a :hysterical:

Posted

Normalno je da vise nemas sto nadodati kad sam sve rekao, inace cestitke na plasmanu ljubljenog kluba u finale LP-a :hysterical:

Rekao sam ja da ti stalno vrbujes tu na forumu i cekas da te se izravno ili neizravno spomene..i onda hitro ulijeces sa replikom.. :hysterical:

Posted

Rekao sam ja da ti stalno vrbujes tu na forumu i cekas da te se izravno ili neizravno spomene..i onda hitro ulijeces sa replikom.. :hysterical:

To mi je najvjerojatnije i buduca struka... :hysterical:

Posted

Toootalno,htio sam ga snimit ali sam se suzdrzao jer mi je bila puna kuca,pa bi rekli gle ga ovaj jos ludji od Cosica... :hysterical:

Sad sam ga slusao na youtubeu

Posted

Rekao sam ja da ti stalno vrbujes tu na forumu i cekas da te se izravno ili neizravno spomene..i onda hitro ulijeces sa replikom.. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif

To mi je najvjerojatnije i buduca struka... :hysterical:

Političarima i politici i svima onima koji se tak osječaju nema mjesta u kladionicama. :hysterical: Nemojte nike zamjeriti samo skupljam posteve. Nemam nikaj pametnog za reć.
Posted

Političarima i politici i svima onima koji se tak osječaju nema mjesta u kladionicama. :hysterical: Nemojte nike zamjeriti samo skupljam posteve. Nemam nikaj pametnog za reć.

Ne mislim se baviti politikom vec studirati pravo :hysterical:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...