saso 0 Posted May 17, 2009 15:00. Bologna - Lecce tip: 1 Bologna: Antonioli, Zenoni, Moras, Castellini, Terzi, Valiani, Mingazzini, Volpi, Mudingayi, Coelho, Di Vaio Lecce: Benussi, Polenghi, Fabiano, Esposito, Giuliatto, Munari, Giacomazzi, Edinho, Caserta, Konan, Tiribocchi Ovo je derbi začelja. Još bolje, onaj ko izgubi verovatno će se i oprostiti od Serie A. Ja mislim da će to biti Lecce. Glavni razlog što dajem prednost Bologna-i je domaći teren. Ipak je to velika prednost u ovakvim "nokaut" susretima. Inace Bologna nema poraz na svom stadionu od Lecce-a vec deset godina, bilo da su igrali u Seriji A ili Seriji B. Evo rezultata: 2007/08 ITA 2 Bologna - Lecce 1:0 2006/07 ITA 2 Bologna - Lecce 3:1 2004/05 ITA 1 Bologna - Lecce 0:0 2003/04 ITA 1 Bologna - Lecce 1:1 2001/02 ITA 1 Bologna - Lecce 4:3 2000/01 ITA 1 Bologna - Lecce 2:2 U timu Lecce-a nema nekog ko bi mogao svojim iskustvom, pa ako želite i znanjem, okrenuti rezultat u njihovu korist. Lecce je svoju šansu prokockao prethodne Nedelje, kada na svom terenu nisu uspeli da pobede "nemotivisanog" Napoli-ja. Kada u Italiji ne uspete da dobijete takve mečeve, onda vam se ne piše dobro. Za razliku od Lecce-a u timu Bologna-e igra Marco Di Vaio, jedan od najboljih strelaca u Seriji A. Quote Share this post Link to post Share on other sites
saso 0 Posted May 17, 2009 Evo i po nekoliko reci o utakmicama Makedonske Prve lige: 16:30. Makedonija Gjorce Petrov - Vardar tip: X2 koef: 2.05 ulog: 4/10 kladionica: Bwin Makedonija Gjorce Petrov je vec osigurala sampionsku titulu i sasvim je moguce da Vardar napravi jedno malo iznenagjenje. Plus, Makedonija Gjorce Petrov ima pred sobom finale kupa (protivnik Rabotnicki) i moguce je da trener Georgievski odmori nekog od svojih glavnih igraca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
saso 0 Posted May 17, 2009 16:30. Metalurg - Rabotnicki tip: 1 koef: 1.65 ulog: 5/10 kladionica: Bwin Metalurg se grcevito bori za opstanak, dok Rabotnicki nema nekog posebnog motiva. Obezbedio je ucesce u Kupu Uefa preko kupa (u finalu se sastaje protiv sampiona, tima Makedonije Gjorce Petrov) i mogao bi da na ovoj utakmici malo "smanji gas". Oba kluba su iz Skoplja, ali utakmica se igra na stadionu Metalurga sto je mala prednost za domace. To i motiv koji treba da bude na strani domacih moglo bi da bude presudno za ishod utakmice. Quote Share this post Link to post Share on other sites
saso 0 Posted May 17, 2009 16:30. Sileks - Pelister tip: 1 koef: 1.40 ulog: 5/10 kladionica: Bwin Derbi duel u borbi za opstanak. Ja mislim da je sve moguce na ovoj utakmici, ali sam ipak malu prednost dao domacinu. Ovo iz razloga sto je Sileks stabilniji klub. Jer Pelister je u finansiskoj krizi, igraci vec duze vreme ne primaju platu i to bi moglo da bude presudno. Ipak je tesko igrati kada znate da ne primate platu, a sto se opstanka tice i tu je sve neizvesno. Cak i ako Pelister obezbedi opstanak, ne verujem da ce sledece godine igrati u prvoj ligi s obzirom na trenutnu situaciju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
saso 0 Posted May 17, 2009 16:30. Pobeda - Turnovo tip: X2 koef: 1.91 ulog: 2/10 kladionica: Bwin Neizvesna utakmica u Prilepu, dosta vazna u borbi za opstanak. Kao sto svi znate Pobeda je kaznjena od strane disciplinske komisije Uefe sa osam godina neigranja u Evropskim kupovima zbog namestanja utakmice pretkvalifikacije Lige Prvaka protiv Pyinika iz Erevena i to se vec odrazava na stanje u klubu. Pobeda koja se minulih gof#dina borila za vrh tabele sada se bori za opstanak. Svakako je u prednosti zbog domaceg terena, ali ipak mislim da se aktuelna situacija u klubu moze odraziti i na rezultate. Turnovo ima kvalitetan tim i ne bi me iznenadili ako ostanu neporazeni danas. Quote Share this post Link to post Share on other sites
saso 0 Posted May 17, 2009 16:30. Renova - Milano tip: 1 koef: 1.50 ulog: 7/10 kladionica: Bwin Duel dve albanske ekipe, Renova iz Tetova i Milano iz Kumanova. Renova je favorit kako zbog domaceg terena, tako i zbog toga sto ima kvalitetnije igrace. I Milano je slicno kao i Pelister u teskoj finansiskoj situaciji (gazda kluba Bajrus Sejdiu je u pritvoru) i svakako da se cela ta situacija odrazava i na igrace. Sa druge strane Renova je stabilan klub, finansijski mocan i zeli da zadrzi drugo mesto na tabeli. Quote Share this post Link to post Share on other sites
saso 0 Posted May 17, 2009 15:00. Bologna - Lecce tip: 1 Bologna: Antonioli, Zenoni, Moras, Castellini, Terzi, Valiani, Mingazzini, Volpi, Mudingayi, Coelho, Di Vaio Lecce: Benussi, Polenghi, Fabiano, Esposito, Giuliatto, Munari, Giacomazzi, Edinho, Caserta, Konan, Tiribocchi Ovo je derbi začelja. Još bolje, onaj ko izgubi verovatno će se i oprostiti od Serie A. Ja mislim da će to biti Lecce. Glavni razlog što dajem prednost Bologna-i je domaći teren. Ipak je to velika prednost u ovakvim "nokaut" susretima. Inace Bologna nema poraz na svom stadionu od Lecce-a vec deset godina, bilo da su igrali u Seriji A ili Seriji B. Evo rezultata: 2007/08 ITA 2 Bologna - Lecce 1:0 2006/07 ITA 2 Bologna - Lecce 3:1 2004/05 ITA 1 Bologna - Lecce 0:0 2003/04 ITA 1 Bologna - Lecce 1:1 2001/02 ITA 1 Bologna - Lecce 4:3 2000/01 ITA 1 Bologna - Lecce 2:2 U timu Lecce-a nema nekog ko bi mogao svojim iskustvom, pa ako želite i znanjem, okrenuti rezultat u njihovu korist. Lecce je svoju šansu prokockao prethodne Nedelje, kada na svom terenu nisu uspeli da pobede "nemotivisanog" Napoli-ja. Kada u Italiji ne uspete da dobijete takve mečeve, onda vam se ne piše dobro. Za razliku od Lecce-a u timu Bologna-e igra Marco Di Vaio, jedan od najboljih strelaca u Seriji A. Uz malo srece, Bologna-Lecce 2:1 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
saso 0 Posted May 17, 2009 Evo i po nekoliko reci o utakmicama Makedonske Prve lige: 16:30. Makedonija Gjorce Petrov - Vardar tip: X2 koef: 2.05 ulog: 4/10 kladionica: Bwin Makedonija Gjorce Petrov je vec osigurala sampionsku titulu i sasvim je moguce da Vardar napravi jedno malo iznenagjenje. Plus, Makedonija Gjorce Petrov ima pred sobom finale kupa (protivnik Rabotnicki) i moguce je da trener Georgievski odmori nekog od svojih glavnih igraca. Makedonija Gjorce Petrov - Vardar 0:0 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
saso 0 Posted May 17, 2009 16:30. Metalurg - Rabotnicki tip: 1 koef: 1.65 ulog: 5/10 kladionica: Bwin Metalurg se grcevito bori za opstanak, dok Rabotnicki nema nekog posebnog motiva. Obezbedio je ucesce u Kupu Uefa preko kupa (u finalu se sastaje protiv sampiona, tima Makedonije Gjorce Petrov) i mogao bi da na ovoj utakmici malo "smanji gas". Oba kluba su iz Skoplja, ali utakmica se igra na stadionu Metalurga sto je mala prednost za domace. To i motiv koji treba da bude na strani domacih moglo bi da bude presudno za ishod utakmice. Metalurg - Rabotnicki 0:1 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
saso 0 Posted May 17, 2009 16:30. Sileks - Pelister tip: 1 koef: 1.40 ulog: 5/10 kladionica: Bwin Derbi duel u borbi za opstanak. Ja mislim da je sve moguce na ovoj utakmici, ali sam ipak malu prednost dao domacinu. Ovo iz razloga sto je Sileks stabilniji klub. Jer Pelister je u finansiskoj krizi, igraci vec duze vreme ne primaju platu i to bi moglo da bude presudno. Ipak je tesko igrati kada znate da ne primate platu, a sto se opstanka tice i tu je sve neizvesno. Cak i ako Pelister obezbedi opstanak, ne verujem da ce sledece godine igrati u prvoj ligi s obzirom na trenutnu situaciju. Sileks - Pelister 1:0 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
saso 0 Posted May 17, 2009 16:30. Pobeda - Turnovo tip: X2 koef: 1.91 ulog: 2/10 kladionica: Bwin Neizvesna utakmica u Prilepu, dosta vazna u borbi za opstanak. Kao sto svi znate Pobeda je kaznjena od strane disciplinske komisije Uefe sa osam godina neigranja u Evropskim kupovima zbog namestanja utakmice pretkvalifikacije Lige Prvaka protiv Pyinika iz Erevena i to se vec odrazava na stanje u klubu. Pobeda koja se minulih gof#dina borila za vrh tabele sada se bori za opstanak. Svakako je u prednosti zbog domaceg terena, ali ipak mislim da se aktuelna situacija u klubu moze odraziti i na rezultate. Turnovo ima kvalitetan tim i ne bi me iznenadili ako ostanu neporazeni danas. Pobeda - Turnovo 2:0 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
saso 0 Posted May 17, 2009 16:30. Renova - Milano tip: 1 koef: 1.50 ulog: 7/10 kladionica: Bwin Duel dve albanske ekipe, Renova iz Tetova i Milano iz Kumanova. Renova je favorit kako zbog domaceg terena, tako i zbog toga sto ima kvalitetnije igrace. I Milano je slicno kao i Pelister u teskoj finansiskoj situaciji (gazda kluba Bajrus Sejdiu je u pritvoru) i svakako da se cela ta situacija odrazava i na igrace. Sa druge strane Renova je stabilan klub, finansijski mocan i zeli da zadrzi drugo mesto na tabeli. Renova - Milano 4:1 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/80yahoo.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites